Villa till salu på Costa del Sol - El Faro i Spanien
Spanien

Costa del Sol - El Faro

Till salu

Costa del Sol - El Faro Costa del Sol - El Faro [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 785 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 257 kvm
  • Område: Spanien

785 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - El Faro

En magnifik villa i El Faro med bara 8 minuters promenad till stranden!
Denna helrenoverade fristående villan har 300 m2 bostadsyta och är fördelad på två våningar plus en källare. I källaren finns ett förråd och ett privat garage med plats för 4 bilar. På första våningen ligger en hall och ett stort vardagsrum, två sovrum med inbyggda garderober, ett komplett badrum och ett förråd. Här har du tillgång till flera terrasser med havsutsikt.
När du kommer upp till andra våningen finns ytterligare ett stort vardagsrum med en separat matplats från vilka man har en spektakulär havsutsikt. På denna första våning ligger också köket som är fullt utrustat med hög standard vad gäller kvalitet och design. Vidare finns här två ytterligare sovrum med garderober och två kompletta badrum. Från denna andra våning har du tillgång till en stor terrass som leder ut till en privat pool och trädgården. Fastigheten gränsar till en tomt på ytterligare 500 m2 som tillhör samfälligheten och kan användas för privat bruk som trädgård.
Detta soliga och rymliga hus ligger i bostadsområdet El Faro och du har 10 minuter till Fuengirola och du når både Marbella och Malagas flygplats på 30 minuter med bil. Till köpcentrumet Miramar kommer du till med bil på några minuter. En unik möjlighet att köpa en spektakulär villa som en investering för semesterbruk eller som permanentbostad!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
257 m²
Tomtarea
473 kvm

Ekonomi

Utgångspris
785 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder