Lägenhet till salu på Costa del Sol - Lägenhet i Puebla Aida i Mijas Golf i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lägenhet i Puebla Aida i Mijas Golf

Till salu

Costa del Sol - Lägenhet i Puebla Aida i Mijas Golf Costa del Sol - Lägenhet i Puebla Aida i Mijas Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 86 kvm
  • Pris: 229 900 EUR
  • Område: Spanien

229 900 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Lägenhet i Puebla Aida i Mijas Golf

Duplex lägenhet med två sovrum och två badrum!

Denna magnifika lägenhet ligger i ett vackert område i Mijas Golf, Puebla Aida. Med lyxiga trädgårdar och pooler, mitt bland välkända golfbanor. Bostaden är fördelad i två nivåer. När du kommer in hittar du hallen som leder till ett stort vardagsrum med öppen spis, matplats, luftkonditionering, förråd, fullt utrustat kök och en nästan 12 m2 terrass, med elektronisk markis och vacker panoramautsikt mot bergen och de gröna golfområdena, här kan du njuta av soliga dagar med familj och vänner. En trappa tar dig till nästa våning där du har ett sovrum med eget badrum och luftkonditionering, ett andra sovrum och ett komplett badrum. Båda sovrummen har också balkong.
Denna välskötta förening har flera pooler, trädgårdsområden och ligger bara några minuters bilresa från staden Fuengirola och dess stränder och 30 minuter från Malaga flygplats.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
229 900 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder