Costa del Sol - Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola Costa del Sol - Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 87 kvm
  • Pris: 582 120 EUR
  • Område: Spanien

582 120 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola

Nyproduktion med sju parhus i Fuengirola med spektakulär utsikt

Parhusen är belägna i området Torreblanca i den östra delen av Fuengirola och är byggda i två plan samt källare. På bottenvåningen finns vardagsrum, kök och ett sovrum med badrum samt med separat klädkammare och en veranda. På första våningen ligger två sovrum båda med badrum och en stor terrass. Total bostadsyta är 160 m2 och terrasser på totalt 71 m2. I trädgården på samtliga hus finns en egen mindre swimming pool. Husen levereras med PVC fönster, inbyggda garderober i samtliga sovrum, keramik golv, fullt utrustade kök, luftkonditionering i samtliga rum. I källarvåningen finns parkeringsutrymme för två bilar.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
582 120 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.