Villa till salu på Costa del Sol - 6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - 6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - 6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena Costa del Sol - 6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 250 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 737 kvm
  • Område: Spanien

2 250 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - 6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena

6 sovrums villa på 10 000 m2 tomt i Benalmadena
En underbar och stor villa med sex sovrum på över 700 m2 byggnadsyta och 631 m2 bostadsyta, alldeles intill det exklusiva området Retamar och El Higueron i Benalmadena. Huset är byggt på en av de största tomterna i Benalmadena på 10 000 m2 och här kan du kan njuta av total integritet och en fantastisk utsikt över havet. Villan har en stor och välskött trädgård och ett extra område där nuvarande ägaren har ett stall för en häst. Huset är byggt i två plan och på bottenvåningen kommer du först till en charmig ljus entré med högt i tak och glastak. Här finns ett stort vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök med tvättstuga och två stora sovrum med egna badrum. Här finns också ett rum som utnyttjas som hemmabio, ett spautrymme med jacuzzi och bastu. Från detta våningsplan är det också direkt utgång till infinitypoolen som ligger rakt i söder mot havet. På övervåningen ligger det stora huvudsovrummet med ett separat omklädningsrum och eget badrum samt en underbar terrass med utsikt över poolen och havet.
I en undervåning finns också en separat lägenhet med två sovrum och kök samt badrum. Perfekt för att hyra ut eller för besökande gäster. Beläget på sidan av fastigheten finns ett gästhus med egen ingång och ett fullt utrustat amerikanskt kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Tomten är helt inhägnad och erbjuder 5 000 m2 rustik mark. Den har kommunalt vatten och en privat brunn. Varmvattnet värms upp av solpaneler. Villan är byggd 2003 och det är 1 800 meter till stranden och 2 km till Benalmadena Pueblo samt 16,5 km till Málagas flygplats

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
737 m²
Tomtarea
10 071 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 250 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder