Villa till salu på Costa del Sol - Fristående villa i Reserva del Higueron i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fristående villa i Reserva del Higueron

Till salu

Costa del Sol - Fristående villa i Reserva del Higueron Costa del Sol - Fristående villa i Reserva del Higueron [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 272 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 354 kvm
  • Område: Spanien

1 272 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fristående villa i Reserva del Higueron

I ett av de bästa områden i det lyxiga bostadsområdet Reserva del Higuerón säljer vi nu denna moderna fristående villan med ett perfekt söderläge och med en fantastisk panoramautsikt över havet och berget. Villan, som är på två plan, är byggd på en tomt på 641m2 och har en total byggnadsyta på 354 m2 inbyggd i 2 nivåer. När du kommer in genom entrén till villan har du först en stor hall som till höger har in ingång till det stora garaget med plats för två bilar. Till vänster från hallen har du ett mycket stort vardagsrum med öppen spis och matplats. Från vardagsrummet kommer du ut till den fantastiska terrassen med en spektakulär utsikt över Medelhavet. På samma våning har du ett fullt utrustat kök som har tillgång till ytterligare en stor terrass i västerläge. Från den här terrassen kommer du ut till trädgården och poolområdet. En trappa ner från hallen på första våningen kommer du till den nedre våningen där du har du fem stora sovrum och 4 badrum. Två av sovrummen har egna badrum och ett av dem har även en klädkammare. Från ett av sovrummen har du tillgång till en täckt terrass där det finns gott om plats för trevliga måltider med familj och vänner. Denna terrass leder ut till trädgården och poolområdet där vacker havsutsikt och välskötta områden. Detta är en mycket funktionell villa för en stor familj som vill leva ett bekvämt liv med alla bekvämligheter alldeles i närheten som köpcentrum, Sport Club, gym, spa, restauranger, cafeteria, Hotel Hilton. Det finns också ett litet tåg som alla fastighetsägarna har fri tillgång till och som tar dig bekvämt ner till stranden i Carvajal.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
354 m²
Tomtarea
641 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 272 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-23
Energiklass
E

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder