Costa del Sol - Fint radhus i Torreblanca med 4 sovrum Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fint radhus i Torreblanca med 4 sovrum

Till salu

Costa del Sol - Fint radhus i Torreblanca med 4 sovrum Costa del Sol - Fint radhus i Torreblanca med 4 sovrum [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 193 kvm
  • Pris: 425 000 EUR
  • Område: Spanien

425 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Fint radhus i Torreblanca med 4 sovrum

Fint radhus i Torreblanca.

Detta välbyggda radhus med 4 sovrum och 4 terrasser alla i sydvästläge ger gott om eftermiddagssol inuti huset och härifrån har man en panoramautsikt över bergen, omgivningen och havet. Ingången till huset är på bottenvåningen där finns vardagsrummet med matplats och en terrass med plats för utomhus matbord och solstolar. Här kan man njuta av utsikten och eftermiddagssolen. Köket är fullt utrustat med plats för ett frukostbord. Det finns 4 sovrum alla med inbyggda garderober, det stora sovrummet har en walk-in closet, eget badrum med jacuzzi och en terrass med fin utsikt. Det finns totalt 3 badrum och 1 tvättrum. Det finns en liten privat pool med terrass mot sydväst med utsikt som gör det till ett perfekt område för att koppla av på samt bjuda in vänner till. Det är ingen samhällsavgift att betala. Det finns luftkonditionering varmt och kallt, dubbelglas fönster, säkerhetsalarm, förvaring, fiberoptik internet och privat parkering. Beläget i ett lugnt och säkert område och det är lättillgängligt till affärer och restauranger och en kort bilresa ner till stranden.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
193 m²

Ekonomi

Utgångspris
425 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.