Costa del Sol - Takvåning i Las Lagunas i närheten av Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Takvåning i Las Lagunas i närheten av Fuengirola

Till salu

Costa del Sol -  Takvåning i Las Lagunas i närheten av Fuengirola Costa del Sol - Takvåning i Las Lagunas i närheten av Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 176 kvm
  • Pris: 445 000 EUR
  • Område: Spanien

445 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Takvåning i Las Lagunas i närheten av Fuengirola

Den här fantastiska takvåningen ligger i det lokala trevliga området Las Lagunas i närheten av Fuengirola och erbjuder alla bekvämligheter som behövs.
Man har en egen hiss direkt upp till lägenheten från entréplanet och garaget. När man sedan kliver in i lägenheten så har man det rymliga vardagsrummet direkt till höger, intill så ligger det stora sovrummet som har eget badrum med både dusch och badkar samt stora rymliga garderober, vidare in i lägenheten så finns 2 stycken sovrum bägge med inbyggda garderober, mellan dessa 2 sovrum så ligger ett badrum med dusch. Det stora rymliga köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och modernt, här har man även plats för ett matbord, intill köket så finns en tvättstuga med förvaringsmöjligheter.

Från samtliga rum kommer man ut till den stora terrassen som erbjuder gott om plats för utemöbler och att umgås med vänner, terrassen går hela vägen runt lägenheten och erbjuder utsikt i flera väderstreck med sol större delen av dagen, en del av terrassen är täckt antagligen med markiser eller tak för att skapa skugga när solen värmer som mest, till lägenheten hör 2 stycken parkeringar i garage samt en gemensam pool. Till Miramar köpcenter är det bara en kort promenad och till Málagas flygplats kommer man till på 15 minuter med bil. I Las Lagunas finns det små affärer, restauranger, en del bland de bästa längs kusten, och där är en lugn och trivsam atmosfär. Här finns det även en trevlig teater.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
176 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
445 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.