Gaffelseglet 50 Vega
Vega

Gaffelseglet 50

Modern 2a med närhet till natur samt kommunikationer!

Kommande

Modern 2a med närhet till natur samt kommunikationer!

Varmt välkomna till denna moderna tvåa i Vega! Bostaden är belägen i en fastighet byggd år 2019 och präglas av en öppen planlösning, stilrena detaljer och en generös takhöjd. Här bor man högt upp i huset med en milsvid utsikt och stora fönsterpartier vilket gör bostaden riktigt ljus och trivsam. Balkongen är delvist inglasad och man har som boende även tillgång till föreningens 3 gemensamma takterasser. Här bor man med trevliga bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt härlig golvvärme i badrummet. Köket går i en modern grå färg med köksutrustning från Siemens.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor man med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart man kan ta sig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område med lägenheter, radhus och friliggande villor. Utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där man ska ha närhet till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker, cafeér, apotek, frisör, gym och restauranger. Några minuter från bostaden med bil finns också bland annat Coop, Ica Maxi, Systembolaget, MIO och Länna shoppingcentrum.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 44 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 5 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 608 kr I avgiften ingår värme, bostadsrättstillägg och obligatorisk gruppanslutning till ComHem.
  • Förening: Brf Las Vega
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vega, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Anneli Cederlund

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gaffelseglet 50

Välkomna!

Välkomna till Gaffelseglet 50 och denna fantastiska bostad om 2 rum och kök. Vega är ett område med närhet till såväl kommunikationer, natur och service. Här bor man i en stabil och aktiv bostadsrättsförening som bland annat erbjuder bokningsbara lådcyklar och 3 stycken gemensamma takterasser!

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens mittpunk och blir tillsammans med köket ett fantastiskt utrymme för umgänge. Här finns gott om plats att möblera med soffa, soffbord och mediemöbel. Mellan fönstren i vardagsrummet skapas även ett optimalt utrymme för ett mindre matbord.

Visa mer

Kök

Stilrent och modernt kök i en grå kulör med spotlights ovanför bänkskivan. Här har man generöst med förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Köksutrustningen är från Siemens och består av ugn, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt spishäll.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med milsvid utsikt och utgång till bostadens balkong. Här finns plats att möblera med dubbelsäng och nattduksbord.

Visa mer

Klädkammare

Från sovrummet nås den uppskattade klädkammaren som är generös i storlek. Här finns både hyllplan och hängare vilket förenklar förvaringen av kläder och diverse annat.

Visa mer

Balkong

Från sovrummet nås balkongen där gott om plats finns för bord, stolar och växter för den med gröna fingrar. Här kommer många stunder att tillbringas!

Visa mer

Badrum

Badrummet är rymligt och går i en neutral färg med både vita kakelväggar och vitt klinkergolv. Här finns bland annat wc, dusch med glasvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med skåp ovantill, handfat med kommod, handdukshängare och spegel med belysning. Badrummet är även utrustat med golvvärme vilket blir extra tacksamt under vinterhalvåret.

Visa mer

Hall

När man kliver in i bostaden möts man av en välkomnande och ljus hall som pryds av parkettgolv. I hallen finns utrymme att hänga av sig ytterkläder i hatthylla och garderoben.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Anneli Cederlund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 608 kr, I avgiften ingår värme, bostadsrättstillägg och obligatorisk gruppanslutning till ComHem.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
44 m² Föreningens information
Våning
5 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,9257 %
Kommentar till andelstal
Insatsandel: 0,9257% i föreningen. Bostadsrättsandel: 0,8745% i föreningen.

Föreningen

Namn
Brf Las Vega
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
103 lägenheter
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Allmänt om föreningen
Brf Las Vega består av adresserna Gaffelseglet 48 & 50 samt Storseglet 49, 51, 53, 55, 57 & 59. Den ekonomiska förvaltningen i föreningen sköts av Simpleko och teknisk förvaltare är Aphos. Föreningen har ett soprum i en fristående byggnad på gården (hushållssopor och kärl för matavfall). Utrymme finns i varje trapphus i entréplan. Låsbara cykelförråd finns i fristående byggnad på gården. Det finns även 3 bokningsbara lådcyklar som går att boka av medlemmar i föreningens app "Boaktiva". Föreningen har 3 takterrasser varav 2 st finns tillgängliga för bokning av medlemmar i föreningens app "Boaktiva" och en takterrass är obokningsbar.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg.
Faktiskt förbrukning av varm/kallvatten debiteras utöver månadsavgiften.
- Varmvatten ca 43 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)
- Kallvatten ca 28 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)

Alla lägenheter är gruppanslutna till ComHem och debiteras 150 kr/mån på månadsavgiften.
Tv och Bredband
Alla lägenheter är gruppanslutna till ComHem och debiteras 150 kr/mån på månadsavgiften.
TV - Grundutbud
Bredband - 100/100
IP-Telefoni
Parkering
Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget. Haninge kommun ansvarar för avgifter för p-platserna.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har inga renoveringar planerade (information från föreningen 2021-12-15).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och el (direktverkande)
VENTILATION
Från-&tilluft med värmeåtervinning(FTX)
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
vatten
3 000 kr/år
Försäkring
1 440 kr/år
Övrigt
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
11 040 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Observera att kostnaderna varierar beroende på förbrukning och val av leverantör. Varje lägenhet har individuellt abonnemang för hushållsel. Posten övrigt står för bostadens obligatoriska gruppanslutning till ComHem (150 kr/mån). Faktiskt förbrukning av varm/kallvatten debiteras utöver månadsavgiften.
- Varmvatten ca 43 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)
- Kallvatten ca 28 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)
Energideklaration
Utförd 2019-07-08
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
92 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Vega är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.