Trångsund

Bridgevägen 12

Charmig 1:a i en omtyckt bostadsrättsförening!

Till salu

Charmig 1:a i en omtyckt bostadsrättsförening!

Accepterat pris!
Nu finns det chans att förvärva denna underbara lägenhet med 32 perfekt planerade kvadratmeter! Bostaden kännetecknas av ett rymligt allrum, nyrenoverat badrum samt en omtyckt bostadsrättsförening med en trevlig innegård. I bostaden finner man ett praktiskt kök, modernt badrum, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett allrum med mycket ljusinsläpp. Här bor man i en stabil förening med naturskön grönska runtomkring. Från bostaden har man cirka 15 minuter promenadavstånd till Trångsund centrum med närservice och pendeltåg. Utanför bostaden går även buss mot Farsta där tunnelbana finns. Trångsund är beläget mellan sjön Drevviken och Magelungen och från bostaden kan man ta sig till Drevviken på cirka 5 minuter promenadväg. Drevviken erbjuder bad sommartid och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning vintertid. Nära bostaden finns även Trångsunds naturreservat med flertalet promenadstigar.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anneli Cederlund för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 32 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 1 917 kr Inklusive värme och vatten. Observera att ett obligatorisk tillägg om 195 kr per månad tillkommer utöver avgiften för bredband och TV samt ett obligatorisk tillägg om 308 kr per månad för el.
  • FÖRENING: Brf Banjon
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Trångsund, Huddinge
COVID-19
Accepterat pris

1 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

På Bridgevägen 12 i Trångsund finns denna trevliga 1:a. Här bor man med närhet till natur, trevliga promenadstråk, badplatser, goda kommunikationer samt service!

Visa mer

Allrum

Ljust och öppet allrum i ett rofyllt läge med utsikt utöver naturen utanför. Här finns plats att möblera med dubbelsäng i ena delen av rummet och soffa, soffbord och tv-möbel i andra delen.

COVID-19
Visa mer

Badrum

Smakfullt badrum som är renoverat år 2021. Väggarna pryds av vitt kakel och golvet av grått klinker. Här finns handfat, badkar och wc.

Visa mer

Kök

Praktiskt kök med gräddvita luckor och vitt stänkskydd. Här finns gott om förvaringsutrymme i över- och underskåp. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Framför fönstret finns plats att duka upp för cirka 2-4 personer.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med ljusa väggar och hatthylla. Här finns utrymme till att hänga av ytterkläder och annan förvaring i garderoberna placerade längst ena väggen. För den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter finns ett källarförråd som tillhör lägenheten.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

OMRÅDE
Trångsund är en populär, naturskön stadsdel belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken med många fina badplatser, den närmaste ca 5 min promenad från bostaden. Lägenheten ligger cirka 15 minuters gångväg från Trångsund centrum - ett torg med välsorterad mataffär, mindre fackbutiker, restauranger, bank, vårdcentral, mm. För större shopping finns Farsta Centrum samt Länna handelsområde på kort bilavstånd.

SPORT OCH FRITID
Magelungen och Drevviken erbjuder fina badplatser, fiske, strövområden samt skid- och skridskoåkning vintertid. Åka skridskor kan man även göra i Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både inom- och utomhus. I närliggande Skogås finns det simhall och en fritidsanläggning med tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid).

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.