Edagränd 18,1tr Farsta strand
Farsta strand

Edagränd 18,1tr

Modern och mycket fin tvåa med stor och inglasad balkong!

Kommande

Modern och mycket fin tvåa med stor och inglasad balkong!

Hjärtligt välkomna till denna moderna och fina tvåa i populära Farsta Dal! Med nymålade ytskikt med behagliga kulörer tillsammans med den fina ekparketten blir det enkelt att inreda detta mysiga hem. Ni erbjuds att bo på 50 kvm fördelat på ett fullutrustat kök med halvöppen planlösning till vardagsrummet. Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Stort och modernt badrum utrustat med kombimaskin. Hall med plats för avhängningsmöjligheter och skoförvaring. Utöver detta och det bästa av allt är den stora och inglasade balkongen mot den mysiga gården. Plats för soffhörna och bord. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Utanför huset har föreningen en stor och mysig gård för medlemmarna att vistas i tillsammans med grannföreningen. Här finns lekplats för barnen samt grillar och bänkar. Under gården finns garage och längs gatan parkering att hyra. Kontakta styrelsen för köplats. Stabil och välskött förening.

Perfekt lägenhet för er som vill bo modernt, bekvämt, nära skog och sjöar samt Farsta Centrums köpcenter, som erbjuder shopping i ca 150 butiker. Några minuters promenad från bostaden finner ni restauranger, gym, Farsta Strands nyrenoverade Coop. Utmärkta kommunikationer med endast ca 4- 7 minuters promenad till både tunnelbana och pendeltåg. Tunnelbanan från Farsta Strand till Slussen tar ca 21 min. Pendeltåget från Farsta Strand i Centralen tar ca 16 min. Med bil är ni snabbt ute på Nynäsvägen. Även flertalet bussar finner ni här.

Här bor ni i ett nybyggt område med en lugn och trivsam omgivning. Närhet till natur, skog och friluftsliv med mysiga promenadslingor längs med sjöarna Magelungen och Drevviken samt Ågesta friluftsområde. I området finns det även en 18-håls golfbana, ridskola, ishall, simhall och flertalet motionsspår med belysning. På vintrarna plogar de även upp så man kan åka skridskor och längdskidor.

Välkomna att anmäla er för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 495 000 kr
  • Boarea: 50 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 6, hiss finns
  • Avgift: 3 424 kr Inkl värme och kallvatten. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för Telia Triple Play på 220kr/mån samt er förbrukning av varmvatten - se mer under driftkostnader. Inga avgiftsförändringar är beslutade under 2021 enligt styrelsen.
  • Förening: Brf Svarttärnan
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Farsta strand, Stockholm
Utgångspris

2 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Edagränd 18,1tr

Balkong

Stor och härlig balkong mot den mysiga gården. Inglasad balkong med gott om plats för bord och stolar eller soffgrupp för den som önskar.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för soffa, bord och mediamöbel. Här finns även plats för matbord och stolar för ca 4 personer. Gråmålade väggar med en snygg fondvägg i grön kulör. På golvet finner ni genomgående ekparkett.

Visa mer

Kök

Modernt och stilrent kök med bra arbetsyta. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikro, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Vitt kakel ovan bänkskivan i grå laminat. Vita köksluckor i klassisk design. Gråmålade väggar och ekparkett.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en garderobsvägg med skjutdörrar och gott om förvaring. Grönmålade väggar och fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot gården.

Visa mer

Badrum

Snyggt och stort badrum med vitt kakel och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, handfat med kommod, spegel med belysning, toalett samt kombimaskin och tvättställ. Praktisk avlastningshylla med skåp ovan för extra förvaring. Spotlights i tak.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med plats för hatthylla och skoförvaring. Gråmålade väggar och fin ekparkett.

Visa mer

Välkomna!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 424 kr, Inkl värme och kallvatten. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för Telia Triple Play på 220kr/mån samt er förbrukning av varmvatten - se mer under driftkostnader. Inga avgiftsförändringar är beslutade under 2021 enligt styrelsen.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
50 m² Föreningens information
Våning
2 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,1835 %

Föreningen

Namn
Brf Svarttärnan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
66 lägenheter
Äger föreningen marken
Föreningen innehar marken med tomträtt.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen Brf. Svarttärnan bildades 2014 som en byggarförening då JM byggde Farsta 3 och Farsta 4 åt det som skulle bli den nuvarande bostadsrättsföreningen, som har funnits sedan 2015. Föreningen äger 2 fastigheter med totalt 66 lägenheter. Marken är upplåten med tomträtt som omförhandlas 2023.

Tillsammans med grannföreningen Brf Krickan disponerar Brf Svarttärnan också en trivsam innergård samt ett gemensamt garage. Husen byggdes av JM, som slutförde fastigheterna hösten 2015. Stilen är smakfull med tegelfasad blandad med vita putsade ytor. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats mot innergården.

Utöver detta så ingår det ett källarförråd till lägenheten, barnvagnsrum och cykelrum finns även för medlemmarna.
Information om månadsavgiften
Inkl värme och kallvatten. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för Telia Triple Play på 220kr/mån samt er förbrukning av varmvatten - se mer under driftkostnader. Inga avgiftsförändringar är beslutade under 2021 enligt styrelsen.
Tv och Bredband
Föreningen har ett avtal tecknat med Telia som debiteras utöver månadsavgiften. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Telia Triple Play som levererar internet, ip-telefoni och tv. 220kr/månad tillkommer som obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.
Parkering
Det finns 54 parkeringsplatser varav 4 MC platser, 39 garageplatser och 11 parkeringsplatser utomhus i föreningen. En garageplats kostar ca 850kr/mån och en parkeringsplats 550kr/mån. Kontakta styrelsen för att ställa dig i kö. Ingen kö i nuläget (2020-12-12) men kan förändras.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga andra större renoveringar är inplanerat. Vanligt underhåll och reparationer kommer genomföras.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 200 kr/år
Försäkring
1 968 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 168 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Observera att driftkostnaderna varierar utifrån val av leverantör, förbrukning och antal personer i hushållet. Varmvattnet debiteras separat baserat på den uppmätta förbrukningen.
Energideklaration
Utförd 2019-09-01
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
87 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Här bor ni i ett nybyggt område med en lugn och trygg omgivning. Närhet till natur och friluftsliv med mysiga promenadslingor längs med sjöarna Magelugnen och Drevviken samt Ågesta friluftsområde. I området finns det trevliga shoppingmöjligheter och utmärkta kommunikationer. I området finns det även en 18-håls golfbana, ridskola, ishall, simhall och flertalet motionsspår.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med endast 4-7 minuters promenad till både tunnelbana och pendeltåg som finns vid samma station. Tunnelbanan från Farsta Strand till Slussen tar ca 21 min. Pendeltåget från Farsta Strand i Centralen tar ca 16 min. Med bil är ni snabbt ute på Nynäsvägen.

Närservice

På promenadavstånd finns Farsta Centrum som erbjuder shopping i ca 150 butiker.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.