Mullbärsstigen 17, 1tr Kungsängen/Ekhammar
Kungsängen/Ekhammar

Mullbärsstigen 17, 1tr

Helrenoverad gavellägenhet i omtyckta Brf Ekhammar!

Till salu

Helrenoverad gavellägenhet i omtyckta Brf Ekhammar!

Helrenoverad 1:a med smart planlösning i en av Kungsängens bästa förening Brf Ekhammar. Modernt och stilrent kök, vardagsrum med smart sovalkov med ett fönster mot sällskapsdelen, ljust och härligt badrum i snygg finish. Lägenheten har nydragen el och ny el central. Här bor du i ett lugnt område med gröna lummiga innergårdar. Från bostaden kan man med enkelhet nå buss, Lillsjöbadet och nya handelsplatsen i Norrboda. Här bor du med en låg månadsavgift om 2360kr.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 495 000 kr
 • Boarea: 45 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 2 360 kr Inkl VA, värme, KabelTV (grundutbudet) och förråd.
 • Förening: HSB Brf Ekhammar I Upplands-Bro
 • Byggnadsår: 1971
 • Område: Kungsängen/Ekhammar, Upplands-Bro
Utgångspris

1 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Henrik Björkman

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Mullbärsstigen 17, 1tr

 • Välskött förening
 • Lummiga innergårdar
 • Låg månadsavgift
 • Förråd intill ytterdörren

Allmänt

En helrenoverad 1:a i gavelläge på mycket omtyckt adress i Kungsängen! Här kan du flytta in utan att behöva oroa dig för vilken renovering du måste göra. Här bor du dessutom med en låg månadsavgift i en av Kungsängens mest omtyckta förening. Bostaden har nydragen el och ny elcentral. Från bostaden når du enkelt bussen som tar dig till Kungsängens station där tågen går med kvartstrafik till Stockholms centrala delar på cirka 27 minuter. Gångavstånd till nya handelsplatsen i Norrboda, Lillsjöbadet och Kungsängens IP. Ett förråd finns också precis intill ytterdörren.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och härligt vardagsrum med plats för större möblemang. Stort fönster med utsikt över grönska. Fransk balkong. Vita väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovalkov

Snyggt byggd sovalkov med fönster som verkligen låter ljuset flöda fritt. Här får du plats med en dubbelsäng. Vita väggar och parkettgolv.

Visa mer

Kök

Helrenoverat kök med snygg och modern finish. Marmor kakel som skapar en ren och lyxig känsla. Bänkskiva i laminat. Köksluckor i grå ton och med kopparfärgade handtag. Plats för ett matbord. Fönster. Integrerad spishäll. Kyl och frys. Inbyggnadsugn. Vita väggar och parkettgolv.

Visa mer

Hall

Ljus och rymlig hall med vita väggar och grått klinkergolv. Förvaring i form av inbyggda garderober.

Visa mer

Badrum

Helrenoverat badrum med marmor kakel och klinker som bidrar till en ljus och lyxig känsla. Dusch med väggar i klarglas. Handfat i vit kommod. Golvvärme. Handdukstork. Fönster i frostat glas. Färdigdraget för tvättmaskin.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Henrik Björkman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 360 kr, Inkl VA, värme, KabelTV (grundutbudet) och förråd.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
45 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,23878 %
Andel av årsavgift
0,23878 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekhammar I Upplands-Bro
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
257 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 1965 och består av 17 bostadshus innehållande 257 lägenheter med en total lägenhetsyta av 20 235 kvm. Dessutom ingår ett kvartershus på Mullbärsstigen 35 samt två tvättstugor. Tillgång till bastu inom föreningen.

För biluppställning finns ett parkeringshus med 110 platser, varav 24 med motorvärmare. Termogarage med 40 platser och inom området finns även 115 ytparkeringsplatser, där man kan parkera mot avgift.

Fastighetens skötsel, städning och vicevärdsfunktioner har ombesörjts av HSB Stockholm, värmeförsörjning via e-on. Adresser: Mullbärstigen och Björnbärsstigen, individuell mätning av hushållsel. Byte av ytterfönster till energiglas.

Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget, ej krav på abonnemang. Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften.


Brf. Ekhammar ligger nära skog och natur med badsjö och golfbanor. Det är också nära till skolor, dagis, närbutik och stormarknad. Busshållplats vid Tibble Torg. Från Kungsängen station är det på dagen 15-minuterstrafik med pendeltåg. Det tar mindre än 30 minuter till Centralen.
Medlemskap i regionförening, HSB Stockholm, krävs

Medlemsavgift till HSB Stockholm betalas av köparen, avgiften måste betalas in för att medlemskapsansökan skall behandlas.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1971
Uppvärmning
Centralvärme
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
1 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
1 200 kr/år
Kommentar
Elkostnad enligt schablon. Hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Eon
Energideklaration
Utförd 2020-01-04
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
116 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Mycket omtyckt område med närhet till skog, bad och vandringsleder. Gångavstånd till Kungsängens centrum och Norrboda där den nya handelsplatsen ligger.

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, bank och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kommunen har i Kungsängen centrum nyligen invigt ett Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café.

Övrigt

#Centralt
>Bo centralt, nära naturen!
>-Boende i området

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.