Nyproduktion av radhus i Mijas Spanien
Spanien

Nyproduktion av radhus i Mijas

Innovativ design nära golfbanor och havet

Till salu

Innovativ design nära golfbanor och havet

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 169 kvm
  • Pris: 570 000 EUR
  • Område: Spanien

570 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Linus Rosengård

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Nyproduktion av radhus i Mijas

Halvvägs mellan Cala de Mijas och Fuengirola finner vi Evergreen Homes. Projektet är idealiskt beläget precis intill golfbanan El Chaparral, några meter från stranden med samma namn, och mycket nära det livliga nöjesområdet i La Cala de Mijas och Fuengirolas historiska centrum. Internationella skolor, vårdcentraler och ett brett utbud av attraktiva shoppingmöjligheter är bara några exempel på vad detta eftertraktade område har att erbjuda. Bara 20 minuter bort ligger Marbella som erbjuder allt du kan tänkas behöva för att njuta av den autentiska Medelhavsstilen.

Evergreen Homes är ett slutet bostadskomplex bestående av 80 radhus med tre och fyra sovrum. Projektet står för en modern och funktionell design som smälter in i dess vackra, naturliga omgivningar. Förutom de anlagda trädgårdarna, fritidsområdena och den gemensamma utomhuspoolen får du även tillgång till ett sport- och fritidscenter med bland annat padelbanor, gym, och spa.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Linus Rosengård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
169 m²

Ekonomi

Utgångspris
570 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.