Takvåning i La Resina Golf Spanien
Spanien

Takvåning i La Resina Golf

Rymligt penthouse med panoramautsikt i välskött community i Estepona

Till salu

Rymligt penthouse med panoramautsikt i välskött community i Estepona

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 202 kvm
  • Pris: 349 000 EUR
  • Område: Spanien

349 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

Välkommen till Takvåning i La Resina Golf

Fin takvåning med panoramautsikt över både havet och bergen, belägen i en urbanisering intill golfbanan La Resina i Estepona. Några minuters bilresa bort ligger Benahavís, Puerto Banús och Marbella i öster, och Estepona och Sotogrande i väster. Ett perfekt område för golf-älskare! Lägenheten är fördelad på två plan om 202 kvadratmeter. På bottenvåningen hittar vi ett stort vardagsrum med öppet kök, en toalett och en stor terrass med ett avslappningsutrymme och ett bord att äta med familj och vänner. På övervåningen finns 2 sovrum och 2 badrum, ett av dem med eget badrum. Båda sovrummen har tillgång till en terrass med underbar utsikt över bergen och havet. Urbaniseringen har vackra trädgårdar, en pool för vuxna, en mindre pool för barn, samt ett gym. I priset ingår 2 parkeringsplatser och ett förråd. Kontakta oss för visning!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
202 m²

Ekonomi

Utgångspris
349 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.