Lägenhet med privat pool i Nueva Andalucía Spanien
Spanien

Lägenhet med privat pool i Nueva Andalucía

Modern 3-rumslägenhet med havsutsikt och stor terrass!

Till salu

Modern 3-rumslägenhet med havsutsikt och stor terrass!

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Pris: 595 000 EUR
  • Område: Spanien

595 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

Välkommen till Lägenhet med privat pool i Nueva Andalucía

Välkommen till Morelia 214 - en otroligt fin lägenhet som ligger i ett säkert och gated community, mitt i golfdalen i Nueva Andalucía. Ett eftertraktat läge med närhet till alla bekvämligheter. Privat parkering och ett förråd ingår i priset. Lägenheten passar perfekt även till uthyrning!

Denna fantastiska lägenhet är nybyggd med ljus inredning och förstklassig utrustning. Lägenheten består av 2 sovrum, 2 badrum, ett kök i öppen planlösning med både vardagsrum och matplats, samt en rymlig terrass i söderläge. Härifrån kan du njuta av en hisnande utsikt över Marbella och Medelhavet. Samtliga sovrum åtnjuter naturligt ljus och bjuder på inbyggda garderober och egna badrum. Det stora sovrummet har även direkt tillgång till ytterligare en terrass.

Säljes antingen omöblerat eller med ett möbelpaket till ett pris av 15,000 € utöver försäljningspriset.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²

Ekonomi

Utgångspris
595 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.