Oceana Collection - nybyggda radhus mellan Marbella och Estepona Spanien
Spanien

Oceana Collection - nybyggda radhus mellan Marbella och Estepona

36 eleganta hus med toppenläge och fantastisk utsikt!

Till salu

36 eleganta hus med toppenläge och fantastisk utsikt!

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 157 kvm
  • Pris: 355 000 EUR
  • Område: Spanien

355 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Oceana Collection - nybyggda radhus mellan Marbella och Estepona

Radhus med 2 och 3 sovrum i Cancelada (Estepona) som erbjuder fantastisk utsikt över havet och närliggande grönområden. Ett priviligerat läge med mycket naturligt ljus!

Husen är indelade i två våningar med stilfull design och detaljer som luftkonditionering och porslingolv på alla områden. Vardagsrummen är rymliga och har ett fullt utrustat kök samt ett elegant vardagsrum med matplats. De utsökta sovrummen har eget badrum och dressing room.
Som ägare i Oceana Collection har du tillgång till det exklusiva Santa Vista House Club. Klubbhuset har ett fantastiskt urval av fritidsanläggningar inklusive cafeteria och SPA.

Cancelada är ett traditionellt andalusiskt område med mycket charm. Det ligger mellan två av de mest eftertraktade städerna på Costa del Sol: Estepona i väster och Marbella i öster. Nyproduktionen Oceana ligger en kort promenad bort från staden, mitt i "New Golden Mile", med golfbanor och toppmoderna fastigheter i överflöd. Nattlivet och de lyxiga butikerna i Puerto Banús ligger endast tio minuter bort med bil, och den närmaste stranden ligger två minuter bort.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
157 m²

Ekonomi

Utgångspris
355 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.