Villa vid golfbana i Nueva Andalucía Spanien
Spanien

Villa vid golfbana i Nueva Andalucía

Charmig fastighet med närhet till alla bekvämligheter i Marbella

Till salu

Charmig fastighet med närhet till alla bekvämligheter i Marbella

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 550 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 464 kvm
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

2 550 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Villa vid golfbana i Nueva Andalucía

Välkommen till denna charmiga fastighet som ligger på Las Brisas golfbana i Nueva Andalucía. Fastigheten är omgiven av en stor pool och vackra tomter med gott om utrymme för uteservering. Bostaden är byggd i tre våningar och består av fyra sovrum med varsitt badrum, ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett mysigt TV-rum, samt ett extra gästrum finns på källarplan. Villan är idealiskt för den moderna familjen och passar utmärkt både som permanent boende, fritidshus, och uthyrning. Här bor du i en lugn miljö samtidigt som du har närhet till en mängd olika bekvämligheter, inklusive butiker, kaféer, och restauranger.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
464 m²
Tomtarea
1 236 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 550 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.