Spektakulär villa nära Puerto Banús Spanien
Spanien

Spektakulär villa nära Puerto Banús

Magnifik villa med en rad lyxiga funktioner mitt i Nueva Andalucías golfdal

Till salu

Magnifik villa med en rad lyxiga funktioner mitt i Nueva Andalucías golfdal

SNABBFAKTA

  • Pris: 5 900 000 EUR
  • Antal rum: 8 rum
  • Boarea: 798 kvm
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

5 900 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Spektakulär villa nära Puerto Banús

Denna lyxiga villa ligger i hjärtat av Nueva Andalucias golfdal, med gångavstånd till Puerto Banús. Detta är en utmärkt val för dig som vill vara nära stranden såväl som andra bekvämligheter inklusive skolor, stormarknader, restauranger, och barer.

Fastigheten har ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis som leder till en stor matsal och ett sofistikerat kök med vitvaror från Gaggenau. Nästan varje rum i huset har direkt tillgång till den stora uteplatsen med utomhus-kök, trädgård, och poolområde. Den östra flygeln av villan bjuder på hela fem rymliga sovrum med eget badrum. Mastersviten är ett riktigt konstverk med sin öppna spis, badkar, och den eleganta klädkammaren. Härifrån har du också direkt tillgång till utomhus-jacuzzin. Gymmet finner vi nära den stora uteplatsen och poolen. Dessutom hittar vi här ett gästrum, förvaringsutrymme, samt en hiss till källaren. I källaren finns ytterligare fritidsfaciliteter inklusive en vinkällare, bastu, biograf, gästtoalett, och bar med utsikt över garaget som har plats för hela 6 bilar.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
8 rum
Boarea
798 m²
Tomtarea
2 199 kvm

Ekonomi

Utgångspris
5 900 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.