Pure South - nyproduktion av lägenheter nära stranden i Manilva Spanien
Spanien

Pure South - nyproduktion av lägenheter nära stranden i Manilva

Moderna lägenheter och takvåningar med gångavstånd till havet

Till salu

Moderna lägenheter och takvåningar med gångavstånd till havet

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 79 kvm
  • Pris: 255 000 EUR
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Spanien

255 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Pure South - nyproduktion av lägenheter nära stranden i Manilva

Välkommen till denna stilrena nyproduktion med attraktivt läge i idylliska Manilva. Manilva är en riktig pärla på Solkusten som står för fantastiska stränder, ett spännande arv, och utsökt mat. Denna pittoreska by är belägen i det västra området av Estepona och är omgiven av vackra klippor, vingårdar, och urbana strandområden i Sabinillas, Las Gaviotas, Punta Chullera, och Los Toros.

Pure South Residences består av moderna lägenheter och takvåningar med 2 till 3 sovrum och material av högsta kvalitet. Med gångavstånd till havet, chiringuitos, strandklubbar, och butiker erbjuder Pure South en privilegierad livsstil vid Medelhavet. Interiören karaktäriseras av stora ytor i form av rymliga terrasser och fönster från golv till tak. De stora fönsterna förstärker insläppet av naturligt ljus och skapa varma utrymmen. Terrasserna ger kontinuitet till vardagsrummen och bjuder in till umgänge för hela familjen. Sovrummen inkluderar garderober med extra stora dörrar för maximal komfort.

Detta är ett utmärkt val för dig som är på jakt efter ett unikt boende i ett exklusivt område på Solkusten. Pure South Residences erbjuder ett så kallat "resort-like living" med tillgång till ett lyxigt gym, SPA, jacuzzi, lekplats för barnen, samt två gemensamma pooler och en barnpool.

Sovrum: 2-3
Badrum: 2-3
Terrass: 26-69m2
Boarea: 79-116m2

Material: Porslinsgolv för både terrasser och interiör. Fanerade dörrar för hög akustisk isolering. Möjlighet att skräddarsy ditt boende med eget val av material och finishes.

Priser från €255 000 till €460 000 +IVA

1 minut till motorvägen
2 minuter till stranden
3 minuter till livsmedelbutiken Eroski
8 minuter till La Duquesa Country Club
10 minuter till Coto Real Golf
10 minuter till närmaste apotek
12 minuter till närmaste vårdcentral

Beräknas att stå klart i mars 2022.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022 

Ekonomi

Utgångspris
255 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.