Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 78 kvm
  • Pris: 333 950 EUR
  • Område: Spanien

333 950 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

Residencial Infinity är nybygda lägenheter i Estepona.

Njut av ett prestigefyllt läge precis vid huvudgatan som löper genom hjärtat av Estepons livliga centrum. Byggnaden består av 112 lyxiga nybyggda lägenheter med 2 och 3 sovrum med fantastisk modern design. Rymliga och ljusa med naturligt ljusflöde och alla eleganta lägenheter har en egen privat terrass på mellan 7 och 42 kvadratmeter i olika orientering, samt privata underjordiska parkeringsplatser och förrådsrum. Dessutom med Esteponas otaliga förstklassiga bekvämligheter och tjänster! Nästan på tröskeln har Residencial Infinity också mindre än en 4 minuters promenad till den eftertraktade, soldränkta, prisbelönta stränder med det varma vattnet i Medelhavet. Bygglovet är klart och leverans beräknas till första kvartalet 2020.

Residencial Infinity är designad av den berömda arkitektstudion Ismael Mérida Arquitectos och förvaltas av ASG Homes. Det är ett av de främsta bostadsområdena på Estepons huvudgata Avenida Juan Carlos I och har inte bara en oslagbar placering mitt i staden, men är också avsedd att bli stadens obestridliga riktmärke för arkitektonisk excellens. Residencial Infinity har en härlig takterrass med en helt fantastisk infinity-pool, gott om solterrass och fantastisk havsutsikt, samt ett fullt utrustat gym med bastu, attraktivt och kombinerat med modern design med högsta kvalitet.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²

Ekonomi

Utgångspris
333 950 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.