Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 75 kvm
  • Pris: 285 800 EUR
  • Område: Spanien

285 800 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

Projektet MESAS HOMES är nya fina lägenheter i Estepona från €163,000

Ett bostadskomplex byggt strax utanför staden Estepona med ett högt läge som möjliggör en vacker utsikt över staden och stränderna. Det finns lägenheter med 1, 2, 3 eller 4 sovrum som har bostadsyta från 54 m² - 116 m². Planlösning består av stora och ljusa vardagsrum som är anslutna med rymliga terrasser. Köket är integrerat i vardagsrummet med en öppen planlösning och med maskinell utrustning av högsta kvalitet. Komplexet har stora och trevliga gemensamma utrymmen som inkluderar trädgårdar och en gemensam pool. Förutom detta finns en exceptionell inomhuspool och ett fullt utrustat gym. I källarplanet finns parkeringsplatser och förråd som ingår i lägenhetsköpet. Staden Estepona, med sina 68 000 innevånare, är en före detta gammal fiskeby med anor ända tillbaka till 1500-talet. Estepona har över 20 km kuststräcka och den gamla delen av Estepona har nyligen rustats upp med nymålade fasader och mysiga gågator. Estepona är en av de städer utmed Costa del Sol som fortfarande har kvar mycket av sin spanska karaktär och charm. På 40-50 minuter med bil når du Málaga flygplats.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²

Ekonomi

Utgångspris
285 800 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.