Costa del Sol - New Golden Mile Spanien
Spanien

Costa del Sol - New Golden Mile

Till salu

Costa del Sol - New Golden Mile Costa del Sol - New Golden Mile info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 735 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 165 kvm
  • Område: Spanien

735 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - New Golden Mile

Boladilla Village, unikt område med magnifik natur och underbar utsikt över Medelhavet - utan tvekan det bästa stället att bo. Lyxiga villor som präglar sin egen unika karaktär och stil: arkitektur, distribution, finish, landskap. Helt perfekt till sista detalj! Ett helt privat och säkert komplex med en enda in- och utfart och med alla bekvämligheter och lyx på plats: tropiska trädgårdar, stora pooler, privat gym, café, mini-marknad, skola och SPA. Allt du behöver för att koppla av, vila, ha det roligt, leva och njuta av ditt liv på Costa del Sol på bekvämt avstånd. Bara några minuter till Marbella - huvudstaden på Costa del Sol. Nära till Puerto Banus och Sotogrande - de viktigaste destinationerna vid Medelhavskusten. Perfekt anslutning till Málagas internationella flygplats - 50 minuter med bil och bara 15 minuter till Gibraltar.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mathias Bernhardsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mathias Bernhardsson

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
500 kvm

Ekonomi

Utgångspris
735 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder