Duplex takvåning i modern stil i Marbella Spanien
Spanien

Duplex takvåning i modern stil i Marbella

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Pris: 975 000 EUR
  • Område: Spanien

975 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Duplex takvåning i modern stil i Marbella

Duplex takvåning i modern stil, tyst och privat med panoramautsikt över kusten och Medelhavet. Syd-öst till sydläge. Vardagsrum och matplats med öppen planlösning och fullt utrustat kök (Danespan) och direkt tillgång till öppen och täckt terrass, delvis inglasat som skapar ett andra vardagsrum. Tvättstuga, gästtoalett Övre våning: Master sovrum med en-suite badrum och två gästrum som delar badrum. Terrass med jacuzzi. En garageplats och förråd. Gated community med 24 timmars säkerhet, välskötta trädgårdar och pool, spa-område med fitness. Cirka 10 minuter till kustvägen, stranden och golfbana.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
156

Ekonomi

Utgångspris
975 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.