Halkidiki Grekland
Grekland

Halkidiki

Fullt möblerad lägenhet mitt i byn

Till salu

Fullt möblerad lägenhet mitt i byn

Ljus lägenhet med kök och vardagsrum samt öppen spis, två sovrum och ett kaklat badrum. Generösa ytor och stora fönster som löper från golv till tak som ger mycket ljusinsläpp. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med både vitvaror och köksredskap. Båda sovrummen har balkongdörrar som vetter ut mot balkong/veranda. Alla rum har luftkonditionering och utgången till verandan har myggnät. Privat parkering och gemensam innergård att nyttja. Fasaden är i vacker natursten.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 65 kvm
  • Pris: 109 000 EUR
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Grekland - Halkidiki, Pefkochori

109 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johanna Strand

Grekland + Södra Cypern

Välkommen till Halkidiki

Pefkochori är en traditionell, pittoresk grekisk by med vitmenade hus bland apelsin- och olivlundar och som har ett populärt strandområde vid Toroneosbukten. Byn har strax under 2000 invånare och här får du ta del av och uppleva det genuina Grekland. På dagarna lockar sol, bad, snorkling och skärmsegling. På kvällarna serverar de lokala restaurangerna och tavernorna medelhavsmat och det spelas traditionell musik. Barer, klubbar och shopping finns också nära till hands och varför inte njuta av ett glas citronlikör. I närheten ligger Old square, ett torg med barer, caféer och trevlig atmosfär. Detta är förmodligen den mest autentiska platsen i staden.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²

Avstånd

Flygplats
100 000 m
Hav
450 m
Strand
450 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2009 

Ekonomi

Utgångspris
109 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.