Athen Grekland
Grekland

Athen

Till salu

Vacker 188 kvm villa med havsutsikt och 558 kvm tomt beläget på Atens närmsta ö Salamina.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 256 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 188 kvm
  • Område: Grekland - Island Salamina, Mple Limanaki

256 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Johanna Strand

Johanna Strand

Grekland

Välkommen till Athen

Denna vackra ön Salamina tar du dig enkelt till, endast 15 min båtfärja från Aten. Den 188 kvm stora villan med tillhörande vacker blomstrande 558 kvm tomt, ligger med 3 min promenadavstånd till havet. Villan är byggd år 2009, renoverad 2021 i området Mple Limanaki, som är ett lugnt och tryggt område med 10 min bilavstånd från de flesta matbutiker och centrum. Nära stranden finns en mini market och några restauranger. Byggnaden består av tre våningar där nedre våningen på 62 kvm är halvklar och behöver iordningställas. Huvudvåningen är även den 62 kvm är ingången till huset, har kök, vardagsrum, matsal, samt en liten WC. Övervåningen har två sovrum, ett stort badrum med badkar och dusch och ett vardagsrum med inglasad balkong samt en liten balkong i det lilla sovrummet. Runt huset finns det en stor altan på 22 x 2,30 m. Det finns även garage med el dörr, källare, BBQ area, samt separat tomt för att odla grönsaker och frukt. Det finns tillgång till vatten runt huset, belysning på tomten samt eluttag på gården. Trapporna samt verandan är gjort av marmor. Solpaneler, säkerhetskameror, Elektriska fönsterjalusier, luftkonditionering, utomhus dusch, lågenergi kvälls el, extra isolering, dubbla fönsterglas.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
188 m²

Avstånd

Hav
300 m
Mataffär
170 m
Strand
300 m

Ekonomi

Utgångspris
256 000 EUR

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Kommentar
El 60 euro per månad & Vatten 40 euro per kvartal

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.