Solnavägen 43 Råsunda
Råsunda

Solnavägen 43

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och moderna bekvämligheter!

Kommande

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och moderna bekvämligheter!

SNABBFAKTA

 • Boarea: 102 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 2 av 7, hiss finns
 • Avgift: 6 105 kr Inkl. Värme, vatten och bostadsrättstillägg. Telia Triple-Play (Bredband och kabel-TV) obligatoriskt tillägg 169kr/ mån
 • Förening: Landskampen
 • Byggnadsår: 2020
 • Område: Råsunda, Solna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Erika Eriksson

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Solnavägen 43

Fantastisk 4:a om 102kvm i Nya Råsundas bästa läge.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade bostad, två våningar upp finner ni husets kanske härligaste bostad. Här har ni öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ekparkett i hela lägenheten, stora ytor och med massor av ljus! Bostaden är placerad på hörnet med flertalet stora fönsterpartier, detta skänker underbart ljus i hela bostaden. Sovrummen är alla välplacerade mot lugna gator, med gott om förvaring i bl.a. klädkammare. Här har ni två stycken badrum, ett stort med fina tvättmöjligheter, dusch samt förvaring och en smart gäst wc som är smidigt placerad i anslutning till hallen. Köket i bostaden är modernt, stilsäkert och vitt med integrerade vitvaror i vitt utförande som matchas snyggt med köket.

I Brf Landskampen bor ni i anrika gamla kvarter fast med moderna bekvämligheter. Kör du bil har du här bekvämt parkeringar i form av garageplatser i nära anslutning till porten.
Ni har ett trevligt nyanlagt torg runt hörnet intill kommunikation såsom tvärbana och tunnelbanan. Föreningen har en stor gemensam innergård med trevlig grönska, ett återvinningsrum för sopsortering, barnvagnsrum för barnvagnar och för dig som gillar att cykla så finns givetvis cykelrum. Inte nog med mycket förvaringsmöjligheter i bostaden, ni har också i bostaden tillgång till ett stort förråd för extra förvaring! Idag hyr föreningen ut tre stycken kommersiella lokaler i bottenvåningen.

Missa inte chansen att få bo I Råsunda, där ni bor i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. I direkt närhet till området finns tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt även en busstation. Flera busslinjer går precis i anslutning till området tex 515, 176 och 177.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson vid intresse/ mer information 070-6129588.

 • Social och öppen planlösning
 • Stor balkong!
 • Lugnt och trivsamt område
 • Hörnläge!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Erika Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 105 kr, Inkl. Värme, vatten och bostadsrättstillägg. Telia Triple-Play (Bredband och kabel-TV) obligatoriskt tillägg 169kr/ mån
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
102 m² förvaltarens information
Våning
2 av 7, hiss finns
Andel i förening
1,07008 %

Föreningen

Namn
Landskampen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
127 lägenheter, 3 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 127 lägenheter i ett flerbostadshus och 7 trappuppgångar som upplåts med bostadsrätt samt 3st lokaler. Lokalerna är i dagsläget uthyrda till Cecilia Nordström Chocolates AB, Peab Landskampen AB & Peab Landskampen AB

Överlåtelseavgift utgår med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och debiteras köparen.
Pantsättningsavgift utgår med 1% av aktuellt prisbasbelopp och debiteras pantsättaren.
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget finns inga planerade avgiftsändringar (2022-10-24)
Tv och Bredband
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Telias basutbud av TV-kanaler ingår samt 100 mbits/s ingår. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för Telia Triple Play på månadsavgiften. Föreningen har levererat till varje lägenhet: 1st router, 1st tv-box samt medföljande fjärrkontroll som tillhör lägenheten, dessa ska lämnas kvar vid överlåtelse.
Gemensamma utrymmen
Miljörum och cykelrum. Rullstol och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet.
Parkering
Boende i Brf Landskampen kan hyra plats i garaget med infart via Garvis Carlssons gata.
Parkman AB Tfn. 08-734 90 00
Kostnader:
Boende 16.00-09.00 vardagar, dygnet runt på helger för 1020 kr/månad.
Boende dygnet runt för 2348 kr/månad.
Boende timtaxa för 15 kr/timmen

3 kalendermånaders uppsägningstid gäller.

I övrigt råder boendeparkering via Solna Stad. Kostnaden är 400 kr/månad alternativt 1 000 kr/kvartal. Vänligen läs mer på www.solna.se
FÖRSÄKRING
Föreningen har Fullvärdesförsäkring inkl. BRF-tillägg hos Folksam, försäkrings nr 433298.
Enskild medlem behöver inte göra ett bostadsrättstillägg på sin privata hemförsäkring.
Övrigt
Föreningen har tecknat ett gemensamt el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget el-abonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet.
Föreningen fakturerar i efterskott för el.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga utförda eller planerade renoveringar då fastigheten är nybyggd.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk från-& tilluft m värmeåtervinni
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,461%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-05-18
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
72 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Attraktiva Råsunda är det område i Solna kommun som har den äldsta bevarade bebyggelsen och många av husen i området är från sekelskiftet med dess speciella charm. Området har gradvis fått växa fram och idag finns det hus från varje årtionde de senaste 100 åren, vilket präglar området och gör det unikt.

Längs med Råsundavägen och Stråket ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och nu även biograf vid K-märkta Gamla Filmstaden. Råsunda ligger i närheten av Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk längs vattnet och villakvarteren i Råsunda.

Det är ca 5 minuters gång till Arenastaden med Mall of Scandinavia, som är Nordens största köpcentrum med över 230 butiker, 20 restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger. I Råsunda når man också Solna Centrum på mindre än 10 minuter. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger samt är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Med kort promenad från lägenheten når du tunnelbana vid Solna centrum eller Näckrosen. Det finns även tvärbana, bussar samt Pendeln att tillgå.

Parkering

Här råder Solnas boendeparkering till en kostnad av 1000kr/kvartal alternativt 400kr/månaden.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.