Mar Blanco II Spanien
Spanien

Mar Blanco II

Till salu

Nyproducerad markplanslägenhet nära havet

Visa mer
Mar Blanco II Mar Blanco II [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 58 kvm säljarens information
  • Pris: 159 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien - Torre de la Horadada

159 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Mar Blanco II

Projektet byggs endast 150 meter från stranden Playa de la Torre Derribada i El Mojon. Denna strand som är en av många i området är nära tre kilometer lång och i slutet av den ligger San Pedro del Pinatars fantastiska småbåtshamn. Det är totalt fem lägenheter som byggs i detta projekt och samtliga består i två sovrum och ett badrum men i olika form och storlek. Det finns två taklägenheter med takterrass samt tre markplanslägenheter med terrasser i markplan.

  • Strandnära
  • Nyproduktion
  • Stor terrass

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kjell Hammarlund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kjell Hammarlund

Real Estate Agent

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Nyproducerad markplanslägenhet nära havet

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m² säljarens information

Avstånd

Affärscentrum
5 600 m
Centrum
2 700 m
Flygplats
14 300 m
Golfbana
8 200 m
Hav
350 m
Sjukhus
18 300 m
Strand
350 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2020
Fönster
2-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
159 000 EUR

Allmänt om området

På Costa Blanca sydligaste punkten finner vi den lilla kuststaden Torre de la Horadada. Uppkallad efter Horadada tornet som byggdes 1591 för att vaka över kusten och varna byborna för pirat attacker. Lyckligtvis är piraterna inte längre frekventa i området och i dessa dagar vaktar tornet över lokalbefolkningen och turisterna som kommer till staden för att njuta av en av de vackraste kuststäder i regionen.
Trots den lilla storleken är Torre de la Horadada välsignad med nästan varje anläggning som en hav och strandälskare någonsin kan önska sig.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss.

Närservice

Club Nautico, småbåtshamnen, i Torre de la Horadada har utvecklats från vad som var en liten fiskehamn ca 35 år sedan, till en modern hamn. Ett morgonkaffe här är en perfekt start på dagen.

De tre stränder i staden, Los Jesuitas, El Conde och El Puerto har alla fått blå flagg status för sina rena och kristallklara varma vattnet samt den speciella vita sanden.

Det finns tre stora mataffärer här och en gatumarknad varje onsdag, så att du kommer att bli bortskämd med färska och ekologiska produkter. Banker, butiker och en vårdcentral är bara några av anläggningar som finns i Torre de la Horadada.

Traditionella tapas restauranger, glassbarer, cocktailbarer med levande musik, alla kan hittas på torget som fungerar som centrum av Torre de la Horadada.

Övrigt

Vattensport faciliteter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.