Altos de Campoamor Spanien
Spanien

Altos de Campoamor

Trevliga lägenheter med havsutsikter

Till salu

Trevliga lägenheter med havsutsikter

REFERENS: SHA02207

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 116 kvm säljarens information
  • Pris: 235 000 EUR
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Spanien - Campoamor

235 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

Välkommen till Altos de Campoamor

Färdiga lägenheter 3 sovrum med fantastisk havsutsikt, som ligger fem minuter från stranden Campoamor. Lägenheterna har förinstallerat för luftkonditionering. Detta objekt har fantastiska gemensamma områden där du kan njuta av pool, tennisbanor och stora trädgårdar med lekplats för barn. Går att köpa till garage.
Bredvid bostaden har du gott om lokala bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och transporttjänster. I närheten finns också köpcentret Zenia Boulevard, ett av de viktigaste shoppingområdena i provinsen. Den magnifika stranden Campoamor, perfekt för simning, ligger bara 1 km bort, medan de lika fantastiska stränderna La Zenia, Cabo Roig och Playa Flamenca ligger också i närheten. Inom en radie på mindre än 8 km har du fyra utmärkta 18-håls golfbanor till ditt förfogande: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor, Golf Las Ramblas de Campoamor och Las Colina som rankas som topp 10 i Spanien.

  • Havsutsikt
  • Nära stranden
  • Gemensam pool

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m² säljarens information

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2017 
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Ekonomi

Utgångspris
235 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.