Spanien

The Village Beach Resort

Villor i Aguas Nuevas

Till salu

Villor i Aguas Nuevas

14 fristående villor med privat pool i det populära området Aguas Nueva.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 98 kvm
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

325 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till The Village Beach Resort

Village Beach Resort är ett 14 fristående villor med privat pool, individuell parkering och inhängnat områden med magnifika grönområden som ligger i en av de bästa platserna på Costa Blanca i sydöstra Spanien.
De fantastiska villorna, med 3 sovrum, 2 badrum och generösa terrasser, kommer att byggas med bästa kvalitet, trevlig design och kompetent arbetskraft. Denna medeltida moderna stil hus kommer att distribueras i två nivåer med solarium på toppen.
Village Beach Resort ligger i Torrevieja, en av de mest kända städerna på alla Costa Blanca, i södra Spanien. Tomten ligger bara 2 minuter från stranden med bil, 100 meter distanserad till stadens sportområde och mycket nära den berömda marknaden öppnade varje fredag under hela året. Du kan också hitta en grön park för barn precis framför komplexet. området är välkänd på grund av lugn, säkerhet, god kommunikation, affärer och fantastiska faciliteter

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.