Gösta Andrées gata 2 Torslanda - Amhult
Torslanda - Amhult

Gösta Andrées gata 2

Bo bekvämt och centralt i populär Riksbyggenförening

Till salu

Bo bekvämt och centralt i populär Riksbyggenförening

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 3 595 000 kr
  • Boarea: 80.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 5 352 kr I avgiften ingår värme, VA samt kabel-TV
  • Förening: Riksbyggen Caravellen
  • Byggnadsår: 2006
  • Område: Torslanda - Amhult, Göteborg
utgångspris

3 595 000 kr

Visningar

3 Okt 17:00 - 17:30
Anmälan krävs
Ansvarig mäklare
Simon Svedlund

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Gösta Andrées gata 2

Stor och välplanerad trea om hela 80,5 kvm i de eftertraktade lägenhetshusen på Gösta Andrées gata! Lägenheten ligger på andra våningen i västerläge vilket gör att den stora inglasade balkongen fångar solen ifrån tidig eftermiddag till solnedgång. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det socialt och trivsamt. Här finns ett fräscht kök och badrum och då hela huset är från 2006 vilket gör att det mesta håller en hög standard. Populär och trygg föreningen som sköts i Riksbyggens regi med välskött ekonomi samt trevliga mervärden för medlemmarna såsom valfria gemensamma aktiviteter samt rymlig tvättstuga och gästlägenhet. Amhult har blivit ett centrum där det mesta finns att erbjuda i form av mataffärer, apotek, restauranger och mycket mer. Populära restaurang Kalimera ligger i närheten. Amhults resecentrum ligger ca 100-150 meter bort och därifrån tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Samtidigt omgiven av trevliga naturområden och det är aldrig långt till salta bad. Välkommen på visning!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Simon Svedlund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 352 kr, I avgiften ingår värme, VA samt kabel-TV
Antal rum
3 rum
Boarea
80.5 m² föreningens information
Våning
2 av 4, hiss finns

Föreningen

Namn
Riksbyggen Caravellen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
38 lägenheter, 1 lokal
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Amhult 1:218 inom Amhult centrum i Torslanda med 2 byggnader om totalt 38 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt.

Föreningen har en ordnad ekonomi och har amorterat kraftigt på lånen och har idag lån på runt 9000kr per kvm vilket är normalt/bra för ett fortfarande relativt modernt hus.

Se årsredovisningen (bifogad på vår hemsida) för mer information om föreningen.
Parkering
Föreningen har 18 parkeringsplatser
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga större kommande renoveringar planerade i närtid då huset endast är ca 16 år gammalt.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2006
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
3 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,861%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Torslandas nya centrum är ett mycket attraktivt område, som erbjuder ett brett serviceutbud. Tidigare låg Torslanda Flygplats här, men under 70-talet flyttades först passagerartrafiken till Landvetter och därefter flyttades resterande delar till Säve. Flygtornet uppe på Snäckeberget finns kvar och utgör ett karaktäristiskt landmärke. Bebyggelsen runt Amhult har till större delen växt fram från 2000 och framåt med moderna lägenheter, trivsamma villor och affärslokaler. Närheten till salta bad och båtliv ger guldkant på tillvaron. Vid den fina dammen i området får alla under 16 år fiska och vintertid kan du åka skridskor på isen. Goda kommunikationer tar dig dessutom enkelt vidare in till centrala Göteborg.

Kommunikation

Amhult har ett eget resecentrum med förbindelser till bland annat Volvo och centrala Göteborg.
Se vasttrafik.se för närmare information.

Närservice

Amhult centrum erbjuder en variation av affärer och restauranger.

Cykelavstånd ner till havet, Bulycke ridklubb och Torslanda Golfklubb. Torslanda Golfklubb har en 18-hålsbana, korthålsbana samt range. Vintertid kan man vid väder även åka skidor här. Läs mer på www.torslandagk.se/

Torslandavallen, Torslandahallen och Torslanda tennishall är stadsdelens stora idrottscentrum och man kan gå hit från Amhult. Här finns förutom inomhushall för handboll, tennis och badminton också stora ytor för fotboll. Vid Torslandavallen finns dessutom en 400 meters asfaltbana och en elbelyst motionsslinga på 2,5 kilometer. I motionscentralen kan man byta om och duscha. Det finns flertalet padelhallar i Torslanda och två av dessa är Torslanda Padel samt storsatsningen Bon Padel Arena.

Övrigt

Närliggande skolor:

Amhultsgården
Amhults Byväg 10

Solveigs förskolor
Flygledarevägen 3

Snäckeberget skola F-3
Flygtornsvägen 2

I området finns ca 25 st kommunala familjedaghem i söder, centrala och norra Torslanda, där barnomsorgen bedrivs i hemmet och delvis i lokal på Kålhagen 1. För mer information se www.goteborgsstad.se eller ring 031-365 00 00.

Skutehagen F-6
Skutehagsvägen 100

Nordlyckeskolan 7-9
Skyttepaviljongens Gata 25

Se alltid goteborg.se för aktuell information.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.