Märgelvägen KÅLLERED
KÅLLERED

Märgelvägen

Barnvänligt område

Kommande

Barnvänligt område

Till våren/sommaren har jag möjlighet att presentera detta fina radhus i Kållered där det mesta blivit renoverat till mycket gott skick. Kök, vardagsrum med uteplats på entréplan + tre bra sovrum och badrum på övre plan. Barnvänligt område med lekplats precis i närheten samt närhet till förskola och skola. Garage i länga. Ca 10 minuter promenadavstånd till pendeltåg som tar dig till Göteborg och Kungsbacka.

För dig som gillar utomhusaktiviteter har du närhet till Torrekulla golfklubb, naturområde med badsjö och motionsslingor.

Observera att detta är en kommande bostad, informationen i annonsen är inte komplett men mer information kommer löpande. Tänkt utgångspris är ca 5,000,000kr och möjlighet kan även finnas att köpa den på förhand för ca 5,500,000kr. Vill du få mer information om denna bostad? Kontakta fastighetsmäklaren.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 120 kvm säljarens information
  • Område: KÅLLERED, Mölndal

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Märgelvägen

BILDER

ALLMÄNT

UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m² säljarens information

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,251%

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.