Lomvägen 633, markplan Kärrdal
Kärrdal

Lomvägen 633, markplan

Rymlig och välskött 4:a med två uteplatser!

Kommande

Rymlig och välskött 4:a med två uteplatser!

Rymlig och välskött 4:a med två rymliga och möblerbara uteplatser. Välkomnande hall med två garderober. Ljust och välplanerat kök. Stort och ljust vardagsrum med matplats och utgång till uteplats på baksida. Ombyggt och helkaklat badrum med bubbelbadkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare. 3 st ljusa och renoverade sovrum. Inre hall med 4 st garderober, en klädkammare och anslutning till gäst-wc. Nya eluttag i hela lägenheten 2020. Alla innerdörrar bytta 2020. Nya fönster 2021.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 96.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 0 av 2
 • Avgift: 5 034 kr inkl värme, VA, kabel TV. Obligatoriska tillägg för bredband 125 kr.
 • Förening: HSB brf Sjöberg
 • Byggnadsår: 1974
 • Område: Kärrdal, Sollentuna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Lomvägen 633, markplan

Rymlig och välskött 4:a med rymliga och två möblerbara uteplatser. En stor och stenlagd uteplats på framsida med morgonsol och staket runt. En stor och trälagd uteplats med eftermiddags och kvällssol, markis samt staket runt på baksida. Välkomnande hall med en garderob och öppet mot ett ljust och välplanerat kök. Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till uteplats. Ombyggt och helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin. 3 st sovrum. Inre hall med 4 st garderober, en klädkammare och anslutning till gäst-wc. Vitmålade väggar i samtliga rum 2019. Nya eluttag i hela lägenheten 2020. Alla innerdörrar bytta 2020. Nya fönster 2021. Lugnt, barnvänligt område nära till skola, förskola, bad, natur, kommunikationer och Sjöbergs centrum.

Varmt välkommen!

 • Nya fönster 2021
 • Två möblerbara uteplatser
 • Alla innerdörrar bytta 2020
 • Lugnt och barnvänligt område
 • Vitmålade väggar i samtliga rum 2019
 • Ombyggt och helkaklat badrum samt gäst wc

- Nya fönster 2021
- Två möblerbara uteplatser
- Alla innerdörrar bytta 2020
- Lugnt och barnvänligt område
- Vitmålade väggar i samtliga rum 2019
- Ombyggt och helkaklat badrum samt gäst wc

Uteplats

En stor och stenlagd uteplats på framsida med morgonsol och staket runt. En stor och trälagd (2020) uteplats med eftermiddags och kvällssol, markis samt staket runt på baksida.

Visa mer

Exteriör

Välkommen!

Visa mer

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till uteplats. Vitmålade (2019) väggar och parkettgolv.

Visa mer

Kök

Ljust och välplanerat kök med vita köksluckor och ljus kitchenboard ovanför arbetsbänk i trä. Spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Vitmålade (2019) väggar och parkettgolv.

Visa mer

Badrum

Ombyggt och helkaklat badrum med tvättmaskin (2016) och torktumlare (2018). Bubbelbadkar, duschplats, handfat, wc och handdukstork. Vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme.

Visa mer

Sovrum 1

Stort, ljust och insynsskyddat sovrum med fönster mot uteplats på baksidan. Vitmålade (2019) väggar och parkettgolv. Pax garderob med skjutbara dörrar (2019).

Visa mer

Sovrum 2

Stort och ljust sovrum med vitmålade (2019) väggar och heltäckningsmatta.

Visa mer

Sovrum 3

Ljust sovrum med vitmålade (2019) väggar och heltäckningsmatta.

Visa mer

Gäst-wc

Gäst-wc med toalett och handfat med kommod, spegel och skåp från år 2021. Vitmålade (2019) väggar och ljust klinkergolv.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med 2 paxgarderober (2019). Vitmålade väggar (2019) och parkettgolv med ljust klinkergolv i entré.

Inre hall med 4 st garderober och en klädkammare. Vitmålade väggar (2019) och parkettgolv.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 034 kr, inkl värme, VA, kabel TV. Obligatoriska tillägg för bredband 125 kr.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
96.5 m² föreningens information
Våning
0 av 2
Andel i förening
0,50947 %
Andel av årsavgift
0,50953 %

Föreningen

Namn
HSB brf Sjöberg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
250 lägenheter
Allmänt om föreningen
HSB brf Sjöberg i Sollentuna är en bostadsrättsförening med 17 loftgångshus, byggda 1974, som fördelar på 250 bostadsrättslägenheter. Föreningen har ett nyrenoverat garage med ca 230 platser, en föreningslokal som medlemmarna kan hyra samt en övernattningslägenhet för medlemmarnas gäster.

Lägenhetstillsyn vid försäljning -
Vid avflyttning från föreningen måste den som ska flytta i god tid ta kontakt med föreningens förvaltare och beställa tid för tillsyn av lägenheten. Tillsyn görs för att kontrollera att inga otillåtna ombyggnader gjorts som kan vara till men för den som flyttar in eller för föreningen. Observera att detta inte är en besiktning! Styrelsen kommer inte att godkänna några lägenhetsöverlåtelser innan tillsynsprotokoll inkommit och eventuella åtgärder vidtagits eller planlagts.

Avtal angående inglasade balkonger, ombyggda uteplatser och förråd på uteplats/balkong -
Föreningen har regler som gör att en bostadsrättshavare måste skriva avtal med föreningen om balkonginglasning, ombyggd uteplats och förråd på uteplats/balkong. Det är säljarens ansvar att se till att köparen av en lägenhet med något av ovanstående skriver avtal med föreningen. Om inte köparen går med på det ska säljaren återställa uteplatsen/balkongen till ursprungsskick.

Minsta tillåtna ägarandel -
I Brf Sjöberg är minsta tillåtna ägarandel vid lägenhetsöverlåtelser 1/3. Detta har styrelsen beslutat om för att undvika att man kringgår reglerna om andrahandsuthyrning genom att skriva någon som ägare av en lägenhet med några enstaka procent.

Tvättstugor
Föreningen har fem tvättstugor, varav en dubbeltvättstuga. De finns på Lomvägen 639, 643 (dubbeltvättstuga), 651 och 655. Det finns även en grovtvättstuga på Lomvägen 651.

Övernattningslägenhet
Gäster som vill sova över när det finns ingen plats för de i ens egna lägenhet kan föreningsmedlemmar hyra övernattningslägenheten som hittas på Lomvägen 643.

Föreningslokal
Föreningens lokal, som medlemmar får hyra för fester, träffar, sammanträden etc., finns på Lomvägen 649. I lokalen finns det utrustning för ca 40 personer, kylskåp, mikrougn och kaffebryggare. Hyran är för närvarande 600 kr och då har du tillgång till lokalen i 24 timmar.

Barnvagnsrum
Alla hus har ett särskilt förvaringsutrymme för barnvagnar.

Cykelförråd
Förvaringsutrymmen för cyklar finns i husen på Lomvägen 643, 651, 655 och 657.

Källarförråd
Till varje lägenhet finns ett källarförråd, antingen i samma hus som lägenheten eller i ett grannhus.

http://www.brfsjoberg.se/
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, kabel TV. Obligatoriska tillägg för bredband 125 kr.
Tv och Bredband
Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till Bredbandsbolagets nät. Anslutningen sker via den vita dosan som sitter vid ytterdörren. Observera att det inte är tillåtet att flytta eller göra ingrepp i bredbandsuttaget. TV via ComHem.

Tekniska uppgifter:
Internet är på 250 Mbit/s nedströms (tar emot data) och upp till 250 Mbit/s uppströms (sänder data).

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Telenor. I avtalet ingår Internet och telefoniabonnemang (IP-telefoni). Kostnaden betalas per månad och läggs på månadsavgiften.
Telefonsamtalskostnader debiteras separat till medlemmarna genom Telenor.
Parkering
I föreningen finns ett garage med ca 230 platser samt ett motorcykelrum. Majoriteten av platserna finns innanför låsta portar och det finns platser med eller utan eluttag för motorvärmare. Kontakta Fastighetsägarnas kundservice om du vill hyra en garageplats!

Om man vill byta plats i garaget tar föreningen ut en administrativ avgift på 300 kr, förutom om bytet sker till en dyrare plats.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1974
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Det finns förråd.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,453%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2018-11-27
Energiklass
E

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.