Mäldgatan 12 Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Mäldgatan 12

Välplanerad trea i gavel med inbjudande planlösning och fina sociala ytor.

Till salu

Välplanerad trea i gavel med inbjudande planlösning och fina sociala ytor.

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 150 000 kr
  • Boarea: 74 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 144 kr Ink värme, kall vatten och Telia Triple play (Bredband, ip-telefoni och tv)
  • Förening: Brf Parklinden i Söderdalen
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Jakobsberg Söderdalen, Järfälla

3 150 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sandra Hindstam

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Mäldgatan 12

ACCEPTERAT PRIS- Välkommen till denna trevliga gaveltrea som bjuder på ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong och en öppen planlösning mot köket. Köket är inbjudande inrett med vita skåpsluckor och grå bänkskiva. Vitvaror i rostfritt och integrerad diskmaskin. Två sovrum varav ena har direktacess till stor klädkammare med fönster.Stilrent badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Flexibelt tillträde!

Hoppas vi ses på visning!

VARDAGSRUM

Stort, lättmölerat och luftigt rum i gavel med öppen planlösning mot köket.

Visa mer

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med direktacess till stor klädkammare med fönster.

Visa mer

SOVRUM 2

Mysigt rum som passar perfekt som sov/barn/arbets-rum. Inrett med en garderob.

Visa mer

HALL

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Lägenheten har genomgående ekparkett samt vitmålade väggar.

Visa mer

KÖK

Inbjudande kök som är funktionellt inrett med induktionshäll, inyggnadsugn, utdragbar fläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin och dubbla kombinerade kyl/frys i rostfritt.
Med släta skåpluckor i vitt och utdragslådor med rostfria detaljer tillsammans med grå laminatbänkskiva samt grå bakkantssockel ovan presenteras här ett genomtänkt kök som är användarvänligt med bra arbetsytor och god förvaring.

Visa mer

BADRUM

Fräscht helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns WC, duschhörna, kommod med spegel ovan och en kombinerad tvätt/tork med arbetsyta samt förvaring i skåp ovanför.

Visa mer

BALKONG

Mysig balkong perfekt för varma sommardagar.

Visa mer

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Stor klädkammare som nås från sovrum 1. Tack vare sitt fönster kan det även nyttjas som arbetsrum.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 144 kr, Ink värme, kall vatten och Telia Triple play (Bredband, ip-telefoni och tv)
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m² föreningens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,9237 %

Föreningen

Namn
Brf Parklinden i Söderdalen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
129 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägarskap 90/10. Överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf parklinden i Söderdalen består av 129 välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Adresserna som omfattar föreningen är Mäldgränd 1+3, Mäldgatan 12+14, Malstensgränd 2. Kvarteret består av två bostadshus med 5-6 våningar samt souteräng och vind.
En fin och lugn innergård.
Information om månadsavgiften
Ink värme, kall vatten och Telia Triple play (Bredband, ip-telefoni och tv)
Tv och Bredband
För Telia Triple Play som avser Tv, telefoni och bredband debiteras en obligatorisk avgift som är inkluderad i månadsavgiften (220kr). En digitalbox per lägenhet ingår.
Gemensamma utrymmen
Övriga gemensamma utrymmen:
Barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum och städrum.
Varmvatten: Vattenburet radiatorsystem. Individuell mätning av varmvattenförbrukning. Mätare finns i varje lägenhet.
Parkering
I föreningen finns 69 garageplatser varav 7 med laddplats och 2 motorcykelparkeringsplatser.
Kostnad för garage är 800 kr/mån. (Separat kö tillämpas för detta)
Övrigt
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd som är placerat i källarplanet. Vissa lägenheter når sitt förråd från ett annat trapphus.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Detta är nyproduktion så inga planerade renoveringar behöver utföras de närmaste åren.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 150 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
5 000 kr/år
vatten
1 965 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 965 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Endast uppskattade kostnader då ingen bor i lägenheten idag.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C

Allmänt om området

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg växer en helt ny stadsdel fram. Under de närmaste åren kommer ett uttjänt industriområde att förvandlas till ett femtontal bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter. Husen i Söderdalen kommer att ligga i en grön parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Kommunikationerna till Söderdalen är mycket goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel.

Alldeles intill Söderdalen ligger Järfälla Sportcenter med sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.
Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Närservice

På ett kort promenadavstånd nås Jakobsbergs centrum, en inglasad galleria med ett 100-tal butiker, mataffärer, systembolag, frisör, restauranger, bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

Föredrar du utomhusaktiviteter har du fina möjligheter i områdets nya parkområden och längs Bällstaån. Dessutom är det inte långt till Järvafältet, ett fantastiskt naturreservat med en bred flora och fauna och många vackra promenad- och joggingstråk.
I den västra delen av Järvafältet ligger Säby Gård. Här finns stall med ridhus och café. Här ligger också fågelrika Säbysjön som är ett populärt tillhåll för fågelskådare.
Görvälns naturreservat är en annan plats som erbjuder underbara upplevelser intill Mälaren. Här kan du ströva runt i ett arboretum med 150 olika trädarter från hela världen. Vintertid är detta även ett populärt utgångsställe för en skridskotur på Mälaren. Intill i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår.
Här ligger också vackra Görvälns slott som erbjuder sagolika vistelser i slottsmiljö. Det är ett populärt ställe för bröllop, en lyxig weekend, konferenser eller kulinariska upplevelser i restaurangen

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.