Rosersberg

Vallstanäsvägen 37A

Här finns en fin familjevilla i perfekt läge för barnfamiljen

BUDGIVNING PÅGÅR

Här finns en fin familjevilla i perfekt läge för barnfamiljen

Rymlig enplansvilla i suterräng med stora umgängesutrymmen i våningsplanet. Kompakt kök med öppen planlösning mot två rum för matbord eller annat umgänge samt vidare en halvvägg som avgränsar mot den större delen av vardagsrummet. Våningsplanet har också ett badrum och två sovrum. I källarplanet finns fler sovrum, badrum samt tvättstuga och förvaring. Villan har även garage inbyggt under vardagsrummet. Här har vi säljare som är engagerade och har koll på allt. Man har gjort undersökningar och kollat att ventilationen är bra, att det inte finns fukt, att radonvärdet är lågt osv. Dräneringen är omgjord och det är låga driftskostnader. Fiber finns indraget.

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 142 kvm + 32 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1984
  • Område: Rosersberg, Sigtuna
  • Besiktigad: Ja
Högsta BUD

5 100 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Vallstanäsvägen 37A

Allmänt

Härligt belägen villa med tomten på baksidan som nås från vardagsrummet och köket, fint läge i grönt och trevligt villaområde med promenadavstånd till förskola och skola.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som avdelats med en kortare vägg mot en del som nu är matrum men tidigare varit tv-rum, den som vill kan ta bort den väggen och ha ett gigantiskt vardagsrum i stället, golvet är intakt under väggen. Ljust tapetserade väggar och ekparkett. Direkt access till den härliga uteplatsen.

Visa mer

Tv-rum

Möblerat som matrum idag men tidigare tv-rum, ekparkett och ljust tapetserade väggar. Öppen planlösning mot ytterligare en del för matrum, vardagsrummet och köket.

Visa mer

Matrum

Här finns frukosthörnan med ljusa tapeter och fint laminatgolv som imiterar ekparkett. Direkt access till balkongen där du kan njuta av morgonsolen.

Visa mer

Kök

Kompakt arbetskök med förvaring i vitt och vita laminerade arbetsytor. Utrustat med kyl & frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Kaklat stänkskydd i röd ton och matchande rutad matta med vita och röda rutor.

Visa mer

Sovrum 2

Rymligt master med ekparkett och ljust målade väggar med mörkare fondvägg bakom sänggaveln. Fönster i väster.

Visa mer

Sovrum 1

Fint sovrum med målade väggar och ekparkett.

Visa mer

Badrum

Ljust badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. Utrustat med badkar, wc och handfat i kommod.

Visa mer

Exteriör

Grön och fin tomt på baksidan samt mindre tomt på framsidan. Parkeringsyta och stort garage med innanförliggande förråd.

Visa mer

Altan

Stor altan på hela 35 kvm som ligger mot kök och vardagsrum. Vind och insynsskyddande plank i söder och räcke i väster mot tomten. Här har du sol precis hela dagen.

Visa mer

Flygfoto

Några härliga bilder som visar på området

Visa mer

Sovrum 3

Rymligt sovrum som här är inrett för att jobba hemifrån. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Visa mer

Sovrum 4

Stort sovrum med härlig allergivänlig matta och målade väggar.

Visa mer

Entré

Välkomnande hall med parkettgolv och målade väggar. Närmast entrén är det klinkergolv med golvvärme.

Visa mer

Duschrum

Rymligt duschrum med klinkergolv och målade väggar, kaklat i duschdelen. Här finns wc, handfat och dusch samt golvvärme.

Visa mer

Tvättstuga

Praktiskt utrymme för tvätt med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns arbetyta, förvaring, varmvattenberedare och en tvättpelare.

Visa mer

Klädkammare

Rymligt förråd/klädkammare som inte har fönster men ändå skulle kunna användas till hobbyrum eller kontor.

Visa mer

Garage

Huset har ett rymligt garage för familjebilen med ett innanförliggande förråd. Totalt på ca 35 kvm.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun och ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Mysig villastad med uppväxta villatomter med merparten stora tomter. Bostadsrätter med äldre välskötta föreningar och ett mindre antal hyresrätter. I Rosersberg finns anrika Rosersbergs slott - Sveriges enda kungliga slott i privat drift. Området har gott om arbetstillfällen och nya bostäder planeras genom mindre förtätning och utvidgning på andra sidan järnvägen. Vill du bo mera lantligt så finns även här Åshusby, Skoby, Skånela och Sälna.

Kommunikation

Med den nya trafikplatsen har Rosersberg en direkt anslutning till E 4 Uppsalavägen. Det innebär en kort och smidig förbindelse från E 4 till Rosersbergs Villastad och Rosersbergs industriområde, samt ger energi åt områdets fortsatta utveckling och expansion.

I Rosersberg finns en pendeltågsstation och flera busshållplatser. Följande linjer finns:

Pendeltåg: 36 Märsta-Södertälje C

Samt busslinjer:
538 Rotebro station-Arlanda
576 Märsta station-Klockbacka
585 Ekillaskolan-Gillermossen

Närservice

I Villastaden finns trevliga Matöppet med ett bra sortiment av allt du behöver till dina måltider. Här finns också Rosersbergs spel och service som även är en trevlig kiosk. Är du hungrig så finns Rosens vedugn Pizzeria och mycket populära sportbaren Blå Laguna eller "laggen" som ortsborna säger med supergoda pizzor och ett bra sortiment i á la carte menyn. Närmare motorvägen finns Grekiska kolgrillsbaren, ChopChop, Subway och Burger king. Vid finare tillfällen kan du njuta av härlig matlagning ute vid anrika Rosersbergs Slott. I Skånela finns en lokalpub samt slottscafé på somrarna

Övrigt

Rosersbergs IK är Rosersbergs största idrottsförening och erbjuder aktiviteter inom bland annat fotboll, innebandy och handboll. En fotbollsplan, en nyanlagd konstgräsplan, en grusplan och en idrottshall ligger vid Råbergsskolan. Rosersberg har också en skytteförening, motionsspår, ridverksamhet och två badplatser. Det finns också en hembygdsförening. Vid anrika Rosersbergs slott kan du avnjuta en picknick i slottsparken och ta en trevlig promenad nere vid Mälaren.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.