Ordensbacken 7 Torsvik/Herserud
Torsvik/Herserud

Ordensbacken 7

Kommande

SNABBFAKTA

  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 2 928 kr
  • Förening: Östergötland 4
  • Område: Torsvik/Herserud, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Annika Hedman

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Ordensbacken 7

Högst upp i huset med insynsfritt läge ligger denna perfekta tvåa! Balkong med sol hela dagen, nyrenoverat, välplanerat och gott om plats för socialt umgänge. Ett riktigt drömboende med bästa läge, lugnt men med direkt närhet både till Torsvik centrum samt Lidingö centrum. Välskött förening i lummiga omgivningar.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Annika Hedman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 928 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Våning
3 av 3

Föreningen

Namn
Östergötland 4
Antal lägenheter
12 lägenheter

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 800 kr/år
Försäkring
3 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
11 400 kr/år

Allmänt om området

Torsvik är ett av Lidingös mest omtyckta och populära områden. Det är lätt att förstå. Centralt beläget, intill brofästet, så har du inte bara nära till Stockholms innerstad utan också Lidingö Centrum och Torsvikstorg där du hittar ett stort utbud av affärer, restauranger och annan närservice. Samtidigt har du naturen runt hörnet med härliga promenadstråk längs vattnet.

Torsvik har också en central plats I Lidingös historia ända från mitten av 1300-talet som en betydelsefull plats för gods- och persontransporter over Värtan till Stockholm. Idag är det till ytan en av Lidingös mindre stadsdelar med ca 4 000 invånare.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig från Torsvik. Flertalet bussar tar dig till Ropsten på bara två minuter. Här fortsätter du enkelt din resa med buss eller t-bana. Föredrar du att promenera eller cykla så tar du dig enkelt över till Ropsten eller runt Lidingö på någon av de anlagda cykel- och gångvägarna. Med bil tar det ca 10 minuter att ta sig till Stockholms innerstad och genom Norra Länken når du de stora motorlederna norr och söderut på bara 5 minuter.

Närservice

Här finns både Coop och Lidl, gym, apotek, kemtvätt och frisör samt den populära brödbutiken Gateau. En kortare promenad tar dig till Lidingö Centrum där du hittar ett större utbud av butiker caféer samt en mataffär, systembolag, bibliotek och flera delikatessbutiker.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.