City

Stora gatan 1D

PERFEKT LÄGE FÖR CITYLIV

Kommande försäljning

PERFEKT LÄGE FÖR CITYLIV

Högt upp lugnt belägen nära stadsliv och all service man kan behöva ligger denna fräscha och välplanerade lägenhet. Ett inbjudande och smakfullt hem med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora och vackra fönstren. Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 95 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 6 119 kr ink värme, vatten
  • Förening: MBF Brf Utsikten
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: City, Västerås

2 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Johansson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Stora gatan 1D

Välkommen på visning!

Fastigheten

Välkommen till denna fina lägenhet med genomgående parkettgolv och högt i tak med fina detaljer. Lägenheten ligger mycket bra placerad i centrum med nära till allt dess utbud.

Visa mer

Vardagsrum

Det stora allrummet ligger i öppen planlösning med köket och här finns även utgången till balkong. Balkongen ligger högt och fritt i ett soligt läge.

Visa mer

Kök

Köket är läckert med mycket ytor och en fin köksö för trevlig samvaro. Kökets vitvaror kommer från Siemens och det finns också gott om plats för ett stort matbord.

Visa mer

Sovrum

I samtliga sovrummen är det fortsatt samma fina golv och ljusa väggar. Det finns ett stort förråd/walk in closet med plats för gott om förvaring.

Visa mer

Hall

Man möts av en stor välkomnande hall med skjutgarderober och ljusa väggar, i garderoberna ryms det gott om plats för förvaring.

Visa mer

Badrum

Badrummet är inrett med kakel/ klinker. Det finns badkar, tvättmaskin och även golvvärme.

Visa mer

Balkong

Balkongen ligger högt och fritt i ett soligt läge och är en plats för avkoppling och samvaro.

Visa mer

Planlösning

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Västerås city kan erbjuda ett brett utbud av hyres- och bostadsrätter. Trots att det ligger mitt i centrum upplevs omgivningen som grön och lummig. Här finns både lägenheter i gammaldags stil, högt i tak och kakelugnar, och nybyggda lägenheter med vacker utsikt över Mälaren. Även om Du bor mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, biografer och restauranger kan du finna en lugn bostadsmiljö

Kommunikation

De flesta av Västerås lokalbussar passerar eller i anslutning till centrum. Gångavstånd till centralstationen. Stockholm ligger endast 53 minuter bort.

Närservice

Här är det nära till all tänkbar service och ett rikt restaurang och caféliv.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.