Lumaparksvägen 3, pl 5 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Lumaparksvägen 3, pl 5

Högst upp med utsikt mot Sofia kyrka och sydvästvänd balkong!

Kommande

Högst upp med utsikt mot Sofia kyrka och sydvästvänd balkong!

Sällan till salu! Äntligen en fyra högst upp i Brf Lumaparken! Genomgående ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor utöver det vanliga. Den goda planeringen erbjuder två välplacerade badrum. Balkongens oslagbara läge ger dig sol från lunchtid till sen kväll. Svårslagen utsikt som bjuder på en kombinerad harmoni mellan takåsar, Sofia kyrka, Gröna Lund och prisbelönta Hammarbyterrassen. Till bostaden hör ett lägenhetsförråd om ca 4 kvm i källaren. Materialvalen i bostaden präglas av hög standard i ett projekt från 2016. Här är allt noga utvalt och genomtänkt, det här är helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen att bo invid en lugn återvändsgata med närhet till SATS och Lumaparken. I närområdet finns flertalet matbutiker, restauranger, apotek, skolor, förskolor samt goda kommunikationer. Hit kommer även tunnelbanan att dras år 2026. Välkommen hem till Luma!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Boarea: 92 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 5 av 5, hiss finns
 • Avgift: 5 066 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband
 • Förening: Brf Lumaparken
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
George Shabo

George Shabo

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Lumaparksvägen 3, pl 5

 • Eftertraktat toppläge
 • Sydvästvänd balkong
 • Högst upp
 • Omtalat projekt från 2016

Vardagsrum

Välkomnande vardagsrum för alla tillställningar. Väldigt lättmöblerat. Här erbjuds fantastiskt ljusinsläpp från ett oslagbart läge och sociala ytor i mängder. Avnjut ett lugnt och insynsskyddat läge med utgång till bästa sydvästvända balkong. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Öppen planlösning mot kök.

Visa mer

Kök

Exklusivt Vedumkök med vackert stänkskydd från Hamptons (600x600mm) som övergår till stilren bänkskiva. Vita utdragslådor och köksluckor med handtag, induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro och ugn i borstat stål placerade i högskåp. Samtliga rostfria vitvaror är från Siemens. Den rymliga matplatsen erbjuder plats för uppemot 6-8 personer och passar alla sorters bjudningar! Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong i bästa insynsskyddade sydvästvända läge. Utsikt mot Sofia Kyrka, prisbelönta Hammarbyterrassen och takåsar som både bjuder på stadskänsla. Fasad och tak på balkongen är klädda i träpanel som skapar en ombonad känsla. I taket finns infällda spotlights.

Visa mer

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob för förvaring. Många fönster ger rikligt med ljusinsläpp från ett oslagbart gavelläge, välkommen att njuta av tillvaron! Sofia kyrka, Lumaskylten, takåsarna och den blåa himmeln förhöjer boendekänslan avsevärt.
Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

Visa mer

Sovrum 2

Lättmöblerat sovrum med god plats för säng och förvaringsmöjligheter. Lugnt och privat läge där Lumaskylten ger inslag av stadskänsla. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum som med fördel används som ett barnrum med lugnt, privat läge. Härifrån ser du även ståtliga Sofia kyrka. Vitmålade väggar som bryts av en mönstrad fondvägg, mattlackad ekparkett.

Visa mer

Hall

Välkomnande och ljus hall med klinkerbelagt golv. Bra förvaring i garderob med spegelskjutdörr. Säkerhetsdörr i mörkgrå nyans. Vitmålade väggar samt vackert mönstrad fondvägg.

Visa mer

Inre hall

Den inre hallen separerar sovrummen från de sociala delarna av bostaden.

Visa mer

Badrum 1

Stilrent och funktionellt badrum. Mörkgrå klinker i kustgranit som bryts av med vit utrustning, vitt kakel och detaljer i krom.
Badrummet är utrustat med golvvärme, kommod i ek, spegelskåp, TM/TT från Siemens under arbetsyta, skåp ovan arbetsyta, badkar och spotlights.

Visa mer

WC/Dusch

WC/Dusch som erbjuder en kombinerad känsla av stilrent och exklusivt. Kakel i vitt och klinker i mörkbeigt hexagonmönster som kombineras med vit kommod samt detaljer i krom.
Badrummet är utrustat med takdusch, duschväggar i klarglas, golvvärme, kommod, väggspegel och spotlights.

Visa mer

Klädkammare

Rymlig och välinredd klädkammare som skapar god förvaring.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 066 kr, inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
92 m² föreningens information
Våning
5 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,5642 %

Föreningen

Namn
Brf Lumaparken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
74 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Lumaparken med centralt och underbart läge vid Luma. Föreningen bestar av 74 lägenheter fördelade på 2 huskroppar, Lumaparksvägen 3 och 1. Källarförråd och garage nås med hissen. Fastigheten Luma 3 är upplåten med äganderätt. De två husen i Brf Lumaparken är byggda 2016.

För mer info se föreningens hemsida: www.brflumaparken.se
Information om månadsavgiften
inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband
Tv och Bredband
Kabel-TV och Bredband (100/100 Mbit) ingår i avgiften via gruppavtal med Telia.
Parkering
I föreningens fastighet finns 27 garageplatser som nås med hissen. Kostnad 1600 kr/månad. Fn. kö. Det finns andra lediga garage i området.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2016
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.