Heliosgatan 16C Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16C

Välplanerad 4:a i högt läge!

Kommande

Välplanerad 4:a i högt läge!

Möjlig 5:a! Välkomna till denna oerhört fina och välplanerade familjelägenhet. Härligt hörnläge som ger bra ljusinsläpp. Samtliga 3 sovrum har bra storlek och god plats för förvaring, där det största rummet har egen ingång till klädkammare samt badrum. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här får du plats med stort matbord och soffgrupp i en neutral och lätt möblerad planlösning. Till bostaden hör även ett källarförråd. Attraktiv förening med takterrasser i alla portar och möjlighet till odlingslotter på gården. Välkommen till The Village Sthlm!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 104 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 5 302 kr inkl värme, VA (kall), tillkommer obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån för TV/telefoni/bredband.
  • Förening: Brf The Village Sthlm i Stockholm 2
  • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
George Shabo

George Shabo

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Heliosgatan 16C

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och med en social öppen planlösning mot matplats/kök. Bra med ljusflöde från många fönsterpartier i ett härligt hörn läge. Genomgående grå nyans på väggarna och snygg ekparkett.

Visa mer

Balkong

Stor balkong i lummigt läge!

Visa mer

Kök

Snyggt Vedumkök i vitt med bra arbetsytor och välkomponerade materialval. Vitt kakel med få fogar faller stilrent in med bänkskivan. Mikrovågsugnen samt ugnen är snyggt inbyggda i kökets grund. Här finns även en helt integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt och hel kyl samt frys.

Visa mer

Matplats

Rymlig matplats i anslutning till vardagsrum/kök. Här får du plats med det större sällskapet.

Visa mer

Sovrum 3

Stort Masterbedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt ytterligare möbel/byrå. Detta sovrum ligger välplacerat i ett eget hörn av bostaden och är lite mer avskilt från övriga sovrum. Från detta rum når du den stora klädkammaren och badrummet.

Visa mer

Klädkammare

Välinredd och stor (!) klädkammare i anslutning till Masterbedroom, härifrån når du även det stora badrummet.

Visa mer

Badrum

Stort badrum där färgkomponenterna hänger bra ihop med WC/Dusch vilket get en röd tråd. Vidare är badrummet utrustat med handdukstork samt Tvätt-/torkmaskin med bänkskiva som ger extra arbetsyta ovanför. Ovanför bänkskivan finns ytterligare skåp för förvaring.

Visa mer

Sovrum 2

Bra sovrum med plats för säng samt ytterligare möblering. Här finns en garderob utplacerad.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med gott om plats för säng samt skrivbord och hyllor. Möjligheten finns att placera ytterligare garderober här.

Visa mer

Hall

Välkomnande och stor hall som delvis är klinkrad. Två skjutdörrsspeglar med gott om utrymme för avhängning samt förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns gäst WC (WC/Dusch).

Visa mer

WC/Dusch

Det vita kaklet bryts snyggt med svart klinker och kommod. Här finns duschväggar. Även här finns handdukstork.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

George Shabo

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

George Shabo

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 302 kr, inkl värme, VA (kall), tillkommer obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån för TV/telefoni/bredband.
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
104 m²

Föreningen

Namn
Brf The Village Sthlm i Stockholm 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
154 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
The village Sthlm är ett unikt, grönt kvarter, mitt i hjärtat av Hammarby sjöstad! Nära vatten, Luma och gångavstånd till Södermalm.
I föreningen finns flera härliga takterrassen, taklunger och stor taklounge som går att hyra för egen sammankomst. Alla terrasser och lounger har hänförande vidsträckt utsikt!
I föreningen finns även odlingslotter att hyra vilket ger en grönskande och levande boendemiljö.
Du som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet kommer älska The Village Sthlm!

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Även varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren.

För mer info: https://www.brfthevillagesthlm2.se/
Tv och Bredband
Obligatorisk avgift om 205 kr för Tv/Bredband (100Mbit)/Tele.
Parkering
Det finns 90 garageplatser och 8 MC-platser. Garaget nås med hissen. Kostnad garage 1875kr/mån. Det finns även el till alla platser i garaget. Fn. ingen kö. Hanteras av Parkona.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.