Solhems hagväg 194 Spånga - Solhöjden
Spånga - Solhöjden

Solhems hagväg 194

Renoverad pärla på familjevänliga Solhöjden

Till salu

Renoverad pärla på familjevänliga Solhöjden

Solhems hagväg 194 Solhems hagväg 194 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 127 kvm taxeringsinformation
  • Pris: 4 195 000 kr
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Spånga - Solhöjden, Stockholm
  • Fastighetsbeteckning: Skrytetorp 103

4 195 000 kr

Visningar

26 Mar 11:30 - 12:30
27 Mar 17:30 - 18:00
Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Solhems hagväg 194

Solhems Hagväg 194 lockar med ett renoverat boende, inrymmande upp till 5 sovrum, kök och vardagsrum på samma våningsplan samt dubbla badrum. Huset renoverades 2018-19. Kliver du in upptäcker du snart att färg- och materialval är noga genomtänkt med stor fingertoppskänsla samtidigt utan att någonsin tumma på kvalitet i vare sig utförande eller hållbarhet.

Planlösningen är flexibel, på övre plan finns möjlighet för upp till 4 sovrum, men i nuläget är master bedroom ett frosseri av utrymme. På entréplanet finns också ett stort vardagsrum som går att avdela för ett ytterligare rum om så önskas. Den urtagna väggen mellan kök och vardagsrum är en innovativ lösning och blir som en tavla kvällstid när LED-lamporna tänds.

Praktiskt nog finns även tillgång till 2 duschutrymmen. Badrummet på övre plan är renoverat 2018 med stilren och tidlös inredning, våtrumsintyg finns naturligtvis. Entréplan inrymmer ett mindre duschrum med WC o handfat. Separat tvättstuga med gott om förvaring är ett stort plus. Denna ligger, praktiskt nog, i anslutning till sovrummen på övre plan.

Uteplats framsida

Mysig farstukvist och nybyggd altan samt stort nybyggt förråd. Vill du spendera dagtid i solen passar framsidan fint. Lite skugga av mellansveriges finaste Magnoliaträd (räkna med att många kommer att vilja prata om trädet), kan vara skönt.

Kök

Modernt och stilrent kök som med sin storlek nästan ger en "lant-känsla". Vitlaserat ekgolv harmonierar med grå målade väggar. Gott om förvaring finns bakom släta gråa luckor med handtag i rostfritt stål. Utrustningen byttes i samband med renovering 2018 och består av extra bred kyl/frys (70cm), extra bred induktionshäll, integrerad diskmaskin, fläktkåpa, inbyggd mikrovågsugn samt inbyggd ugn.

Vardagsrum

Stort längsgående vardagsrum som går att dela av för att erhålla ytterligare sovrum om så önskas. Från vardagsrummet finns dubbla utgångar mot uteplatsen på baksidan. Vardagsrummet är målad i grå nyans och här ligger originalparketten i ek kvar. En iögonfallande detalj är den urtagna väggen mot köksdelen.

Uteplats baksida

Uteplatsen som nås från vardagsrummet med gott om utrymme för sitt/matgrupp. Prydligt stensatt och omgärdad av vacker häck. Utsikt över en av områdets lekplatser (nyligen nyrenoverad), perfekt för småbarnsfamiljen. Skönt att sitta ute på baksidan i tidig morgonsol samt kvällssol medan barnen leker i lekparken mellan husen.

Hall

Du passerar den soliga uteplatsen på husets framsidan och upp på farstukvisten för att komma in i huset. Vid första anblicken har du uppsikt över större delen av entréplanet. Luftig och öppen planlösning i kombination med ljusa smakfulla färgval på både vägg och golv ger en härligt rymlig och välkomnande känsla.

Duschrum - entréplan

Praktiskt med duschrum på entréplan. Målad våtrumstapet och -matta. Duschutrymme runt hörnet. WC, handfat med spegel ovan. Fönster skänker dagsljus och möjliggör vädring.

Badrum - övre plan

Läckert, nyrenoverat badrum där väggar med stora plattor går ton i ton med klinkergolvet med värmeslingor. Utrymmet renoverades av hantverkare 2018 och kvalitetsintyg finns. Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod med spegelskåp ovan, badkar med duschvägg i härdat glas samt PAX-fläkt. Dimmersstyrd belysning i spotlights i tak. Dubbla högt liggande fönster skänker dagsljus.

Sovrum 1-2

Lyxigt stort sovrum som enkelt delas om man vill ha 4 sovrum på övre plan. Den vackra vitlaserade ekparketten med fasade kanter är genomgående på hela övre planet. Golvet är borstat vilket ger vacker, naturlig trästruktur. Detta sovrum delas enkelt av i 2 om så önskas. Här finns gott om förvaring i Elfa-system bakom draperi.

Sovrum 4

Sovrum 4 med fönster (utbytt) mot entrésidan. Vitlaserad ekparkett och målade väggar. Utrymme för säng och möblemang samt garderobsförvaring.

Sovrum 3

Näst största sovrummet på övre plan. Vitlaserad ekparkett och målade väggar. Dubbla fönster mot baksidan.

Hall - övre plan

Den svängda målade trappan med nya handledare i ek och svart räcke tar dig hallen på övre plan. Hallen är möblerbar och härifrån nås alla rum på övre plan.

Tvättstuga

Tvättstugan är praktiskt belägen i anslutning till sovrummen på övre plan. Tvättmaskin, tvättho garderobsförvaring samt arbetsbänk.

Klädkammare

Förvaring är sällan ett problem på Solhems Hagväg med rejäl klädkammare samt goda förvaringsmöjligheter i de stora sovrummen. Från klädkammaren nås en förvaringsvind.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Niclas Holmberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Skrytetorp 103
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum, varav 3 - 5 sovrum
Boarea
127 m² taxeringsinformation
Tomtarea
193 kvm
Tomttyp
plan trädgårdstomt
Tomt
Trivsam och lättskött tomt med praktiskt förråd på framsidan. Till huset hör även plats i garagelänga med avskiljda platser och förvaringsutrymme utöver plats för bilen.
BESIKTIGAD
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1970 
Byggnadstyp
2-plansradhus
Fasad
Träpanel
Fönster
2-glas+3-glas
Tak
Gummiduk
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong+trä
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
Övriga byggnader
UTFÖRDA RENOVERINGAR
2011 Omläggning tak
2011 Nya garageportar
2018 Kök, badrum övre plan samt ytskikt
2021 Altan samt förråd på framsidan.

Garaget finns ett par meter bort, stort och funktionellt. Garaget tillhör huset och du har din egen garageport och vägg emellan. Naturligtvis finns ju även en plats utanför garaget som din om fler bilar finns. Gästparkering finns också.

Ekonomi

Utgångspris
4 195 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
30,66%
TAXERINGSVÄRDE
2 671 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 389 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 255 500 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
16 800 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
46 800 kr/år
Kommentar
Samfällighet inkluderar: fjärrvärme, vatten, underhållsplan ledningar/tak/krypgrund, garage i länga, grundutbud kabel-TV Ownit , sophämtning, snöröjning och sandning.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
63 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Tibber
Elförbrukning
4 456 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2019-10-24
Energiprestanda primärenergital
101 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
101 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Avtalsservitut Ledning
Last: Avtalsservitut Ledning, 01-IM2-2000/50829.1
Planbestämmelser
Tomtindelning (1971-05-17) Stadsplan (1970-09-08)

Allmänt om området

Härliga grönområden omger Solhöjden och inbjuder till motion eller lugnare promenader i skön omgivning.
För den idrottsintresserade finns Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey samt skridskobana för allmänheten. I närheten av Spånga C finns träningshallar för golf, tennis, badminton, bordtennis och andra bollsporter.

Kommunikation

Med pendeltåget tar man sig till Odenplan på 10 minuter och från Spånga IP och Spånga Torg avgår flertalet bussar till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby. T-bana finns i Rissne eller Tensta.

Närservice

I Spånga finns olika matvaruaffärer, fisk- och kötthandlare, bank, vårdcentral, tandläkarmottagningar, bibliotek, järnhandel, frisörer, blomsterhandel mm samt ett flertal trevliga kvartersrestauranger. Djursjukhus och affärskedjan Lidl finns även i närheten av centrum. Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma, Vällingby, Rissne eller Barkarby. I och med nybyggnationer invid Bromstensvägen kommer affärsutbudet ytterligare att öka. I Vällingby finns ännu större utbud av affärer samt biograf.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.