Björnflokevägen 53 Vällingby - Kälvesta
Vällingby - Kälvesta

Björnflokevägen 53

Radhus med hörntomt i Kälvesta

Kommande

Radhus med hörntomt i Kälvesta

Välkommen hem till Björnflokevägen 53. Ett rymligt radhus i hörnläge och även utrustat med en friggebod. Kök och matplats i öppenplanlösning, erbjuder dig goda och sociala ytor. På övre plan finner du även tre sovrum, där ett kan omdisponeras till ett kontorsrum för den som önskar i dessa tider. Nedre plan är utrustat med ett stort vardagsrum samt utgång till baksidan där du kan njuta i morgonsolens strålar. På nedre plan finner du även klädkammare, badrum, sovrum samt en tvättstuga.

Ett bra läge i ett barnvänligt område med närhet till flera skolor samt dagis. Här finns även flertalet lekplatser i området där barnen kan springa fritt. Bosätter du dig på Björnflokevägen 53 har du även närhet till välsorterade matbutiker. Med goda kommunikationer tar buss 116 dig till Vällingby centrum, där erbjuds ett stort shoppingutbud.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 118 kvm + 15 kvm biarea taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1973
  • Område: Vällingby - Kälvesta, Stockholm
  • Fastighetsbeteckning: Jungfrulinet 48

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Björnflokevägen 53

Övre plan

Ni välkomnas in i en öppen hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök och matplats, där matplatsen rymmer 6-8 personer. Köket är utrustat med allt nödvändigt för att göra vardagen lite lättare: ugn, spis, fläkt, kyl- och frys, mikro samt diskmaskin. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Kökets ytskikt består av svart arbetsbänk och gråa köksluckor med silverdetaljer. Två rymliga sovrum med stora fönsterpartier, här ryms både dubbelsäng och möblemang utan att kännas trångt. Ett mindre sovrum som kan omdisponeras till radhusets kontorsrum/hobbyrum för den som önskar.

Visa mer

Nedre plan

Stort och rymligt vardagsrum med ett parkettgolv på nedre plan, helt klart radhusets sociala del. Här finner du även utgången till baksidan där det erbjuds goda odlingsmöjligheter och lek för barnen. Kom bort från vardagen och njut i morgonsolens strålar med en kopp kaffe innan arbetstimmarna. Nedre plan är även utrustat med ett totalrenoverat badrum från två år tillbaka. Det är alltid lika tacksamt med extra förvaring, här finns även en rymlig klädkammare. Sovrum som rymmer både dubbelsäng och möblemang. Utöver ovan nämnda är radhuset även utrustat med en stor tvättstuga.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Jungfrulinet 48
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
7 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
118 m² + 15 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
336 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1973 
Byggnadstyp
Radhus
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
29,885%
TAXERINGSVÄRDE
2 734 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 510 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
335 300 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Jungfrulinet GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Avtalsservitut Byggnad I Tomtgräns
Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-06/7016.1
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Vällingby, "Vaellinge by" kan spåras ifrån 1300-talet och ska ha betytt folket som bor på vallen. Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten.

Vällingbyområdet började planläggas på 40-talet och Vällingby Centrum invigdes 1954. ABC-staden med arbetsplatser, bostäder och centrum väckte stor internationell uppmärksamhet och kom att bli en förebild för många andra förstäder.

Kälvesta är i hög grad ett resultat av stadens småhusproduktion med självbyggeri (SMÅA) och utbyggnaden skedde främst under 70-talet.

Kälvesta präglas av fina promenadstråk som är planerade att transportera barnen utan att passera trafikerade vägar till skolor och förskolor. Här finns flera fina parklekar såsom Ripvidet och Björnidet. Johannelundstoppen är ett populärt tillhåll för vinterns pulkaåkning.

Kommunikation

Lättillgängligt med närhet till bra kommunikationer. Buss 116 (Vällingby-Spånga C), buss 119 (Hässelby-Spånga). Ca 20 minuters gångavstånd till Johannelunds t-bana.

Närservice

Bra läge i barnvänligt område med flera skolor och dagis precis i närheten, bl.a. Björnbodaskolan med annexskolan Sörgårdsskolan från åk 0-6, Vinstaskolan från åk 0-6 och Vinstagårdsskolan från åk 6-9. Ett flertal lekplatser finns också inom området.

I närområdet finns välsorterade matbutiker, Coop på Björnmossevägen och Hemköp på Basgränd. Det är nära till Stora Coop och Willys (intill Johannelunds t-bana), här finns också andra affärer såsom måleributik, djuraffär och gym, järnaffär mm. Vällingby centrum med stort shoppingutbud finns också på snabbt, lättillgänligt avstånd.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.