Nystadsgatan 30 Akalla
Akalla

Nystadsgatan 30

Perfekt för småbarnsfamiljen

Kommande

Perfekt för småbarnsfamiljen

**ACCEPTERAT PRIS**

Välkommen till detta läckra radhus med närhet till både natur och stadsliv. På baksidan är det bara öppna grinden och så är du i Saimaparken. Ca 200m från huset befinner sig även blåa linjens T-banestation Akalla som tar dig till stan på 16 minuter. I närområdet finns Lidl, massor av lekparker, förskolor och grönområden.
Välkommen till att uppleva denna pärla.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 000 000 kr
  • Boarea: 90 kvm + 3 kvm biarea föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 5 080 kr
  • Förening: Brf Nystad
  • Byggnadsår: 1976
  • Område: Akalla, Stockholm

3 000 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Nystadsgatan 30

  • Perfekt för småbarnsfamiljen
  • Bra kommunikationer
  • Nära till naturen

Vardagsrum

Ett stort rymligt vardagsrum där du kan inreda fritt efter smak. Ett trägolv som bryts av mot vitmålade väggar och en fondvägg i svarta nyanser. Rummet lyses upp av ljusinsläppet från fönstret i syd och det stora fönsterpartiet i sydvästlig riktning. Här har du även utgången till fastgihetens inglasade uteplats.

Visa mer

Kök

Ett trägolv som bryts av mot en fondvägg i tegel och vita materialval. Köket kommer utrustat med spis, ugn, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Här har du gott om arbetsytor på de svarta bänskivorna och god förvaringskapacitet tack vare alla skåpen. Man får även plats med ett matbord för 6 personer.

Visa mer

Hall

Första klivet in i hallen bemöts du av ett laminatgolv i grått stentema och gråmålade/tapetserade väggar. Här får du även plats med hatt- och skohylla om man önskar att utöka förvaringen.

Visa mer

Gästtoalett

En mindre gästtoalett på entreplan som är utrustad med WC, handfat och spegel.

Visa mer

Sovrum 1

Ett perfekt barnrum med fönster i östlig riktning. Du får enkelt plats med en 120-säng och skrivbord utan att man förlorar ytan. Förvaringen förses av den platsbyggda garderoben. Vita väggar och laminatgolv i trätema.

Visa mer

Sovrum 2

Precis som Sovrum 1 så är detta ett perfekt barnrum, man får enkelt plats med 120-säng och skrivbord och förvaringen förses även här av den platsbyggda garderoben.

Visa mer

Sovrum 3

Detta sovrum är det bästa sovrummet. Få plats med en dubbelsäng utan att förlora den väl tilltagna ytan. Det mörka laminatgolvet i trätema omfamnas väl av den brunmålade väggen och lyses upp av ljusinsläppet från fönsterna. förvaringen förses av de två inbyggda garderoberna.

Visa mer

Badrum

Skäm bort dig med en lång och avslappnande dusch i detta moderna badrum. Mörkt klinkergolv som harmoniserar med de mörka och vita kakelväggarna. En kommod i stilren trä som väcker en känsla av kontrast och ger pricken över i:et på inredningen. Dimmerstyrda spotlights i taket lyser upp detta läckra badrum. Duschhörna med glasdörrar, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 080 kr
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
90 m² + 3 m² biarea föreningens information
Andel i förening
0,0138 %
Andel av årsavgift
1,37444 %

Föreningen

Namn
Brf Nystad
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Radhus
BYGGNADSÅR
1976
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
3 000 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
8 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Energideklaration
Utförd 2018-09-05
Energiklass
E

Omgivning

Allmänt om området

Akalla ligger på behändigt avstånd från Stockholm C. Här bor man alltid med närhet till buss eller t-banekommunikationer. Dessutom erbjuds stora grönområden, framförallt Järvafältet med allt från motionsslingor, koloniområde och ett mini-jordbruk.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer och tunnelbanans blå linje passerar Akalla. Med tunnelbanan tar det ungefär 20 minuter till T-Centralen, Stockholms city

Närservice

I och omkring centrum finns en mängd livsmedelsaffärer i varierande storlek samt ett Apotek. Postärenden kan göras hos ICA i Akalla C som fungerar som postombud. Det finns en vårdcentral i Akallaområdet. Stadsdelskontoret ligger i närliggande Husby Centrum.

Parkering

Boende har lätt att finna parkeringsplats i området.

Övrigt

I Akalla finns bland annat badhus, sporthall samt inomhus ishall. Hela Järvafältet, som ligger i närheten, används till olika sport- och fritidsaktiviteter. Akalla by med tillhörande 4H gård ligger på gångavstånd från Centrum.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.