Liljeörnsgränd 7 Hässelby - Lövsta allé
Hässelby - Lövsta allé

Liljeörnsgränd 7

Kommande

Välkommen till en modern och stilren 3:a om 79 yteffektiva kvadratmeter. En inglasad balkong i söderläge och fint materialval ger denna lägenhet en riktig wow-känsla. Utöver de 2 stora sovrummen finns även en klädkammare som i dagsläget används som ett sovrum, här finns det möjlighet att få ett perfekt hemmakontor. Nära till bussar och t-bana som tar dig innanför tullarna på ca 20 minuter.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 79 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 5 012 kr
  • Förening: Brf Salongen
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Hässelby - Lövsta allé, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Liljeörnsgränd 7

Kök

Är du en fena i köket? Bra! Här har du ett modernt L-format kök som erbjuder bra med utrymme och förvaring. Skåpsluckorna i ljust melamin omfamnar väggen i grågrön mosaik. Kontrasten mellan de ljusa skåpen och den mörkare ekparketten gör att köket blir väldigt snyggt. Här får man plats med ett matbord för 6 personer utan att förlora den väl tilltagna ytan. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, köksfläkt, integrerad mikro, diskho med dubbla hoar, kyl och frys.

Visa mer

vardagsrum

Ett stort och rymligt vardagsrum som lyses upp av det stora fönsterpartiet i södervänt läge. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp och TV som ser till att förgylla fredagsmyset för den mindre familjen. Utöver den goda ytan finns även en platsbyggd garderob intill lägenhetens klädkammare, så förvaringen lider det ingen brist på.

Visa mer

Sovrum 1

Det mindre sovrummet erbjuder en ekparkett som bryts av mot vitmålade väggar. Med ett fönster i norrvänt läge blir detta rum perfekt för den som gillar det lite svalare om sommaren. Här får du plats med en dubbelsäng och garderob.

Visa mer

Sovrum 2

Det större sovrummet är perfekt för den som vill fånga majoriteten av dygnets soltimmar, fönstret i södervänt läge ger ett generöst ljusinsläpp som lyser upp rummet. Förvaringen förses av den platsbyggda garderoben och du får enkelt plats med dubbelsäng, skrivbord och en till garderob om så önskas.

Visa mer

Klädkammare

En rymlig klädkammare som i dagsläget används som sovrum. Här har man möjlighet att använda rummet som kontor om man så vill. Vitmålade väggar som bryts av mot ekparkett.

Visa mer

Badrum

Stilrent badrum med ljusbeige klinker som bryts av mot en svart mosaikvägg. Längst in i badrummet finner man duschutrymmet som avskärmas av en glasvägg med skjutdörr. Utöver duschen finns även tvättmaskin och torktumlare. Kommod i vitt med handfat, spegelskåp med inbyggt ljus, golvvärme (el) och WC.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts man av en avlång hall med beige klinkergolv som harmonierar med vitmålade väggar och en god förvaringskapacitet. De platsbyggda garderoberna ser till att svälja säsongens alla kläder. Här finner man även det moderna säkringsskåpet och routern.

Visa mer

Balkong

En stor inglasad balkong i söderläge som blir lägenhetens alldeles egna smultronställe! Gillar du att avnjuta ett glas vin i sommarsolens värmande sken så har du verkligen hittat rätt. Golvet är lagt i trall och omfamnas av den beiga fasaden.

Visa mer

Fastigheten

- byggår 2008
- Nära till t-bana och bussar
- Aktiv förening

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 012 kr
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
79 m² föreningens information
Våning
2 av 3, hiss finns

Föreningen

Namn
Brf Salongen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
105 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Längs med Astrakangatan, Liljeörnsgatan och Liljeörnsgränd har Peab uppfört 105 bostadsrättslägenheter med en total bostadsyta på 7573 kvm stående på 9035 kvm. Föreningen är fördelad på 4 huskroppar, lägenheterna fördelas enl.

1 rok: 10 st
2 rok: 25 st
2,5 rok: 5 st
3 rok: 57 st
4 rok: 8 st

Tillhörande är ett garage med 52 platser samt 27 p-platser utomhus.

Området präglas av tillgänglighet, trivsel och trygghet med öppna gröna gårdsytor och upplysta gångvägar. Alla lägenheter har hög standard, bra planlösning och uteplats eller balkong. Lägenheter finns i varierande storlekar, från ettor till fyror med boytor från 28 kvm till 103 kvm. Till alla lägenheter finns rymliga vindsförråd vilka man lätt når med hiss. Det finns även barnvagns- och rullstolsförvaring. Sop-, miljösorteringsrum, cykel- och fastighetsförråd finns belägna i komplementbyggnad inom fastigheten. I ytterligare komplementbyggnad finns gemensam tvättstuga, wc och ett uppehållsrum samt ett rum till föreningen för t.ex. styrelsemöten. Lekplats finns på innergården.

Överlåtelseavgiften faktureras till köpare, 1208 kr. Pantsättningsavgiften är 483 kr per pant och betalas av köparen.
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med ComHem (baspaket med 16 kanaler)
Separat nytt fibernät installeras av tredje part under hösten 2010 som ger 100/100MB internetaccess. TV och telefoni kan också fås via fibernätet.
Parkering
Tillhörande är ett garage med 52 platser samt 27 p-platser ute.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms Stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet. Hässelby Vällingby har 61 900 invånare och i Hässelby Gård bor idag 9494 personer.

Kommunikation

Det är bara 600 meter till Hässelby Centrum och T-banan. I direkt anslutning till området ligger busshållplatser som ger snabba kommunikationsvägar till bland annat Hässelby, Vällingby Centrum och Jakobsberg.

Närservice

I Hässelby Gårds Centrum finner du all tänkbar service såsom ICA Supermarket, Handelsbanken, Systembolaget, restauranger, apotek vårdcentral och diverse småbutiker som frisör, videouthyrning, livs och blomsterhandel. Hässelbygårdsskolan från årskurs 0-9 samt Loviselundsskolan från årskurs 0-6. Lekplatser finns också inom området.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.