Hässelby - Lövsta allé

Liljeörnsgränd 7

Välkommen till en modern och stilren 3:a om 79 yteffektiva kvadratmeter. En inglasad balkong i söderläge och fint materialval ger denna lägenhet en riktig wow-känsla. Utöver de 2 stora sovrummen finns även en klädkammare som i dagsläget används som ett sovrum, här finns det möjlighet att få ett perfekt hemmakontor. Nära till bussar och t-bana som tar dig innanför tullarna på ca 20 minuter.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 79 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 5 012 kr
  • Förening: Brf Salongen
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Hässelby - Lövsta allé, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Liljeörnsgränd 7

Kök

Är du en fena i köket? Bra! Här har du ett modernt L-format kök som erbjuder bra med utrymme och förvaring. Skåpsluckorna i ljust melamin omfamnar väggen i grågrön mosaik. Kontrasten mellan de ljusa skåpen och den mörkare ekparketten gör att köket blir väldigt snyggt. Här får man plats med ett matbord för 6 personer utan att förlora den väl tilltagna ytan. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, köksfläkt, integrerad mikro, diskho med dubbla hoar, kyl och frys.

Visa mer

vardagsrum

Ett stort och rymligt vardagsrum som lyses upp av det stora fönsterpartiet i södervänt läge. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp och TV som ser till att förgylla fredagsmyset för den mindre familjen. Utöver den goda ytan finns även en platsbyggd garderob intill lägenhetens klädkammare, så förvaringen lider det ingen brist på.

Visa mer

Sovrum 1

Det mindre sovrummet erbjuder en ekparkett som bryts av mot vitmålade väggar. Med ett fönster i norrvänt läge blir detta rum perfekt för den som gillar det lite svalare om sommaren. Här får du plats med en dubbelsäng och garderob.

Visa mer

Sovrum 2

Det större sovrummet är perfekt för den som vill fånga majoriteten av dygnets soltimmar, fönstret i södervänt läge ger ett generöst ljusinsläpp som lyser upp rummet. Förvaringen förses av den platsbyggda garderoben och du får enkelt plats med dubbelsäng, skrivbord och en till garderob om så önskas.

Visa mer

Klädkammare

En rymlig klädkammare som i dagsläget används som sovrum. Här har man möjlighet att använda rummet som kontor om man så vill. Vitmålade väggar som bryts av mot ekparkett.

Visa mer

Badrum

Stilrent badrum med ljusbeige klinker som bryts av mot en svart mosaikvägg. Längst in i badrummet finner man duschutrymmet som avskärmas av en glasvägg med skjutdörr. Utöver duschen finns även tvättmaskin och torktumlare. Kommod i vitt med handfat, spegelskåp med inbyggt ljus, golvvärme (el) och WC.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts man av en avlång hall med beige klinkergolv som harmonierar med vitmålade väggar och en god förvaringskapacitet. De platsbyggda garderoberna ser till att svälja säsongens alla kläder. Här finner man även det moderna säkringsskåpet och routern.

Visa mer

Balkong

En stor inglasad balkong i söderläge som blir lägenhetens alldeles egna smultronställe! Gillar du att avnjuta ett glas vin i sommarsolens värmande sken så har du verkligen hittat rätt. Golvet är lagt i trall och omfamnas av den beiga fasaden.

Visa mer

Fastigheten

- byggår 2008
- Nära till t-bana och bussar
- Aktiv förening

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms Stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet. Hässelby Vällingby har 61 900 invånare och i Hässelby Gård bor idag 9494 personer.

Kommunikation

Det är bara 600 meter till Hässelby Centrum och T-banan. I direkt anslutning till området ligger busshållplatser som ger snabba kommunikationsvägar till bland annat Hässelby, Vällingby Centrum och Jakobsberg.

Närservice

I Hässelby Gårds Centrum finner du all tänkbar service såsom ICA Supermarket, Handelsbanken, Systembolaget, restauranger, apotek vårdcentral och diverse småbutiker som frisör, videouthyrning, livs och blomsterhandel. Hässelbygårdsskolan från årskurs 0-9 samt Loviselundsskolan från årskurs 0-6. Lekplatser finns också inom området.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.