Hässelby Gård

Liljeörnsgatan 70

Stor härlig 3:a med öppen planlösning

Kommande försäljning

Stor härlig 3:a med öppen planlösning

Lägenheten erbjuder ett välutrustat kök med generösa arbetsytor i öppen planlösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna ger en luftig känsla och det finns plats för större sällskap om så önskas. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkongen i perfekt västerläge, där soltimmarna blir många. Bostaden erbjuder även 2 stora sovrum med gott om förvaring och härligt ljusinsläpp. Plats för större säng i bägge. Badrummet med vitt kakel och svart klinkers är inredd med en rejäl tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående ekparkett och en väldigt social planlösning. Låg avgift i en stabil förening. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och förråd.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 79 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 5 012 kr
  • Förening: Brf Salongen
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Hässelby Gård, Stockholm

2 595 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Liljeörnsgatan 70

Vardagsrum

Ett otroligt rymligt vardagsrum som ligger i anslutning till köket. Här kan man enkelt kombinera matsal med vardagsrum och fortfarande få plats med en större soffgrupp! Väggen mellan kök och vardagsrum ger den där perfekt lilla känslan av en distinkt avgränsning. De stora fönsterna bidrar med ett naturligt samt härligt ljusinsläpp.

Visa mer

Kök

Ett modernt kök där den svarta bänkskivan bryts av mot det vita kaklet. De ljusbeigea skåpsluckorna lyckas bidra med god förvaring och en värmande känsla i kontrasten av svart och vit inredning. Full maskinell utrustning.

Visa mer

Sovrum 1

Detta vitmålade rum bjuder på gott med förvaring! Den väl tilltagna ytan och de platsbyggda garderoberna gör det enkelt för dig att få plats med en större säng utan oro för att förlora rymligheten. Härligt ljusinsläpp från de stora fönstret som är vänt mot innegården.

Visa mer

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med två platsbyggda garderober som erbjuder gott om förvaring. Den fina ekparketten lyfts fram tack vare de vitmålade väggarna so belyses av det fina ljusinsläppet.

Visa mer

Badrum

Ett vitkaklat fräscht badrum med svart golvklinkers som kommer utrustat med Dusch, WC, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, handfat med kommod av ek och ett spegelskåp. Rymligt och ljust.

Visa mer

Balkong

En stor mysigt inglasad balkong beklädd i trall där du njuta av solen från morgon till kväll. Här får man plats med en mindre soffgrupp och bord för att kunna skapa ditt egna härliga smultronställe.

Visa mer

Säljarens egna ord om bostaden

Vad tycker ni har varit bäst med området ni bor i?
"Vi har tycket väldigt mycket om vår lägenhet. Det är både nära till transport (T-bana och buss) och till naturen. Det finns så många dungar och grönområden i området på bara en kort promenads avstånd"

Vad är bäst med bostaden?
"Lägenheten är fräsch och modern och rummen är stora och ljusa och har bra förvaring
Vi är mycket förtjusta i att använda den inglasade balkongen där du kan sitta i året runt. Det är som ett extra rum att sitta, ta en kopp te eller umgås med vänner.
Vardagsrummet och balkongen har morgon- och eftermiddagssolen som gör vardagsrummet ljust och solbelyst.
Lägenheten som helhet är mycket bra planerad och badrummet har tvättmaskin och torktumlare"

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet.

Kommunikation

Gröna linjens t-bana trafikerar Hässelby Gård och Hässelby Strand.
Buss 908 (närtrafik) till Hässelby Gårds centrum eller buss 541 till Vällingby och Barkarby ( pendeltåg ).

Närservice

I Hässelby Gårds Centrum finner du all tänkbar service såsom ICA Supermarket, Handelsbanken, Systembolag, Restaurangen, Apotek vårdsentral och diverse småbutiker som frisör, Video livs och blomsterhandel
Hässelby Gårdsskolan från årskurs 0-9 ligger 400 meter från adressen. Loviselundsskolan från årskurs 0-6 ligger 800 meter och ca: 10 minuters promenad. Lekplatser finns också inom området.

Parkering

Gratis parkering på de flesta närliggande vägarna.

Övrigt

Miljö
Föreningen arbetar med miljöfrågor. T.ex. har de flesta belysningar i föreningen bytts ut till LED, ladd stolpar för elbilar införskaffats
och diskussion om solceller pågår. Miljöstationer finns också i föreningens soprum.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.