Ursviks Allé 23 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks Allé 23

Optimalt planerad 3:a med en helt oslagbar utsikt över Ursvik!

Kommande

Optimalt planerad 3:a med en helt oslagbar utsikt över Ursvik!

Varmt välkommen till Ursviks Alle 23! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet i kombination med levnadsstandard av kvalité. Måste upplevas på plats!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk 3:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av en holländsk stavparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Du har dessutom ett praktiskt andra sovrum vilket kan disponeras som antingen kontor, sovrum eller barnrum. Rymlig balkong med solen som faller in under förmiddag och dag, här har du även en beundransvärd utsikt över Ursvik. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 55 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3, hiss finns
 • Avgift: 2 995 kr Inkl. Vatten, Värme & Förråd
 • Förening: Brf Ursviks Allé
 • Byggnadsår: 2020
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ursviks Allé 23

 • Förstklassigt kök från Ballingslöv
 • Fantastiskt ljusinsläpp
 • Lägenhetsförråd
 • Vackra vyer från vardagsrum
 • Nära till grönska
 • Välplanerad

Balkong

Välkommen till bostadens riktiga pärla, balkongen! Denna härliga balkong nås direkt från stora sovrummet. Tack vare placeringen har du en fantastisk förmiddagssol med beundransvärda utsikter. Här kan du blicka över takåsar och grönska, minst sagt en plats att trivas i!

Visa mer

Vardagsrum

I hjärtat av denna fantastiska bostad har vi vardagsrummet, en plats för sociala tillställningar och mysiga middagar. Här skapas verkligen en atmosfär som får dig att njuta av tillvaron tillsammans med vacker utsikt, stora fönsterpartier och helhet som skapar känslan av ett trivsamt hem. Vardagsrummet är dessutom lättmöblerad med alltifrån matplats, soffgrupp och byråer. Från de stora fönsterpartier i rummet har du en vacker utsikt över takåsar i direkt söderläge, detta måste upplevas på plats!

Visa mer

Kök

Modernt kök med förstklassig utrustning från Ballingslöv. Tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrum rymmer du här många nära och kära. Köket bjuder på moderna snickerier i ljusgrön nyans, mjukstängande lådor och luckor samt följande utrustning: kyl/frys, induktionsspis, ugn, diskmaskin och mikro. Stilren grå bänkskiva med enhetlig färg över bänkinredningen. Stavparkett och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för både dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och förvaring via garderober. Stavparkett och målade väggar vit kulör.

Visa mer

Badrum

Ljust och stilrent badrum med kakel i vitt och golv i stilfull grå karaktär. Förutom wc, tvättställ med kommod, torkställning, vikbara duschväggar och dusch är badrummen utrustade med en kombinationsmaskin (tvättmaskin + torktumlare) från Electrolux. Badrummet har även komfortgolvvärme.

Visa mer

Sovrum 2

Ett mindre sovrum som har en fint ljusinsläpp. Här har du möjlighet till både kontor och sovrum. Inrymmer med enkelhet en 90 cm säng med tillhörande garderob som går att placera enligt önskemål.

Visa mer

Hall

Redan vid första klivet in skapas intrycket av en bostad med charm och kvalité. Här har du väl utvald inredning i stilenlig design som passar perfekt med de sobra tonerna till väggar och den karaktärsstarka parketten. Från entrén erbjuds ett vackert ljusinsläpp från vardagsrum, direkt till höger finns även avhängningsmöjligheter och utrymme för extra byrå.

Visa mer

Bostadsinfo

PARKERING
Föreningen har 9 parkeringsplatser intill huset. I dagsläget 700kr/mån, 10 personer i kö. (2022-03-15)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd och källarförråd. Ingen tvättstuga då alla lägenheter är utrustade med dessa.

TV & BREDBAND
Föreningen är uppkopplade mot Sundbybergs stadsnät, fibernätet är från
sundbybergsstadsnät och där väljer man själv leverantör. En stycken TV-box ingår till varje
lägenhet. Tv-boxen är från Kalejdo och gäller för öppen bredbands TV.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 995 kr, Inkl. Vatten, Värme & Förråd
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
55 m² förvaltarens information
Våning
3 av 3, hiss finns
Andel i förening
3,806 %

Föreningen

Namn
Brf Ursviks Allé
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
27 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
BRF Ursviks Allé
Nybildad äkta bostadsrättsförening bestående av 27 lägenheter. Föreningen äger marken och har god ekonomi.

Det finns möjlighet till andrahandsuthyrning men då krävs ett godkännande från styrelsen. Se föreningens stadgar paragraf 16 för mer information. Trivselregler gäller för alla som bor i huset, även de som eventuellt hyr. Här skapas ett hus efter konceptet - God granngemenskap.

Det går även att förvärva lägenheten som juridisk person.

Inga planerade avgiftsförändringar (2022-03-15)

Föreningen tillåter delat ägande på minst 10%.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns även separat barnvagn/rullstolsförråd samt stort cykelrum.

Det finns 9 parkeringsplatser varav 4 med laddstolpar för el-bil. En parkeringsplats kostar 700 kr/månad.

Det finns följande lägenheter i föreningen:
8 lägenheter på 44 kvm
3 lägenheter på 50 kvm
15 lägenheter på 55 kvm
1 lägenhet på 76 kvm

Huset är anslutet till open-fiber och man kan själv välja vilken leverantör och hastighet man vill ha. Fastigheten har IMD-mätning avseende hushållsel. I den ekonomiska planen beräknas de boende betala en schablonavgift för hushållen till föreningen om ca 375 kr/mån. Föreningen debiterar sedan ut de faktiska förbrukningskostnaden till de boende.
Tv och Bredband
Föreningen är uppkopplade mot Sundbybergs stadsnät, fibernätet är från
sundbybergsstadsnät och där väljer man själv leverantör. En stycken TV-box ingår till varje
lägenhet. Tv-boxen är från Kalejdo och gäller för öppen bredbands TV.
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd och källarförråd. Ingen tvättstuga då alla lägenheter är utrustade med dessa.
Parkering
Föreningen har 9 parkeringsplatser intill huset. I dagsläget 700kr/mån,10 personer i kö. (2022-03-15)
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga kommande renoveringar (2022-03-15)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 500 kr/år
Försäkring
3 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 100 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Enligt ekonomisk plan.
Energideklaration
Utförd 2020-11-19
Energiklass
C

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.