Meitens Väg 21, vån 2 Gustavsberg
Gustavsberg

Meitens Väg 21, vån 2

Renoverad 2:a med en fantastisk balkong mot grönska!

Kommande

Renoverad 2:a med en fantastisk balkong mot grönska!

Stilren och välplanerad 2:a med rymlig balkong mot grönska i skyddat läge! Hela lägenheten är i mycket gott skick då renoveringar genomförts de senaste åren. Modernt och praktiskt kök, väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober längs ena väggen, helkaklat badrum med kombimaskin, ljust och härligt vardagsrum med utgång till den underbara balkongen i helt insynsskyddat läge!

Trevlig bostadsrättsförening med stora grönskande innergårdar med grillplats. Här bor du med naturen som granne med fina vandringsleder i skogen ett stenkast bort samt nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Barnvänligt område nära förskolor, skola och ett flertal lekplatser. Bra kommunikationer med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visningsbokning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 60 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 895 kr inkl. värme, vatten, bredband basutbud ingår via Telenor
  • Förening: BRF BÅTSMANNEN
  • Byggnadsår: 1964
  • Område: Gustavsberg, Värmdö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Meitens Väg 21, vån 2

  • Renoverat badrum & kök
  • Rymlig balkong mot grönska
  • Familjevänligt område

Vardagsrum

Visa mer

Balkong

Visa mer

Kök

Visa mer

Matplats

Visa mer

Sovrum

Visa mer

Hall

Visa mer

Badrum

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 895 kr, inkl. värme, vatten, bredband basutbud ingår via Telenor
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,76 %

Föreningen

Namn
BRF BÅTSMANNEN
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
133 lägenheter
Allmänt om föreningen
Brf Båtsmannen har funnits sedan 1963 och är en äkta bostadsrättsförening. Byggår 1963. Det finns 133 lägenheter fördelade på 1-3 rok fördelade på 5 bostadshus. Trevlig bilfri innergård med lekplatser, grillplats m.m.

Förråd tillhör varje lägenhet. Tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd.

MYCKET VÄLSKÖTT BRF-FÖRENING MED GOD EKONOMI.

Finns en övernattningslägenhet som går att hyra. Denna används temporärt som en utställningsstudio för att alla medlemmar skall kunna se vad dem vill ha för kök genom stambytet.

Föreningens hemsida: www.brfbatsmannen.se
Information om månadsavgiften
inkl. värme, vatten, bredband basutbud ingår via Telenor
Parkering
Föreningen har 90 stycken P-platser. P-plats 100 kr/mån med el 300 kr/mån. I nuläget står 4 stycken i kö. (2022-04-13)
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Kommande renoveringar 2022:

Stambyte

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1964
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,321%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-04-03
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
114 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

OMRÅDESBESKRIVNING
Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård endast 20 minuter från stan. Närheten till vatten och storslagen natur är påtaglig. Gustavsberg har växt upp kring den stora porslinsfabriken som ligger vid hamnen i en av Baggensfjärdens vikar.

I Gustavbergs centrum finns banker, apotek, systembolag, bio/teater, café, restaurang, grillkiosk, hälsokost och skönhetsvård. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Här finns även ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. En konsthall hittar du också i hamnen, Gula Byggningen, med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar.

Det finns två stora handelsområden inte långt ifrån Gustavsberg. Värmdö Marknad med bland annat Coop, Plantagen, Biltema, Ö&B och Mio samt Värmdö Köpcentrum i Mölnvik med bland annat Ica Maxi, Brisak, Systembolaget samt flera små butiker.

I Värmdö finns också Artipelag, ett unik mötesplats för konst, utställningar, events och både restaurang och café i underbar skärgårdsmiljö.

Från Gustavsbergs centrum kan man även ta bussar ut mot Värmdö och Ingarö. Härliga bad finns bland annat vid Grisslinge Havsbad med café och restaurang. Här stannar bussen precis utanför eller så finns det gott om parkeringsplatser om man kommer med bil. I Gustavsbergs Centrum finns även Gustavsbergsbadet som är ett fantastiskt äventyrsbad. På Ingarö finns härliga Björkviks Havsbad med klippor och sandstrand. Här finns en åretruntöppen Bistro och sommarkiosk. Nära buss. Begränsat antal p-platser. Här ligger även Björnö naturreservat.

Kommunikation

In till stan finns utmärkta kommunikationer. Bussterminalen i Gustavsbergs Centrum är en stor knutpunkt för en stor del av kollektivtrafiken i denna del av skärgården. Härifrån går det bussar bland annat till Slussen, Orminge, Norra Lagnö, Aspvik, Björkvik, Malma Kvarn, Stavsnäs, Sollenkroka, Överby, Hemmesta och Lillsved.

Övrigt

I kommunen finns stora strövområden i vacker skärgårdsmiljö med vikar, hav, badstränder och småsjöar. Motionsspår för sommar- och vinterrekreation. I centrala Gustavsberg finns sport- och idrottsanläggningar samt simhall.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.