Bromma / Riksby

Kvarnbacksvägen 84

Smakfullt totalrenoverad 3:a i gavelläge med påkostade val!

Smakfullt totalrenoverad 3:a i gavelläge med påkostade val!

Här erbjuds en oerhört smakfullt renoverad bostad med påkostade och exklusiva val i hela bostaden! Den nya planlösningen erbjuder en mycket social del mellan kök och vardagsrum samt två generösa sovrum, ett större badrum med dubbla tvättmaskiner och påkostade val. Hela bostaden har en vacker nylagd fiskbensparkett, sovrummen har inbyggda garderober med god förvaring. Köket har en unik planering med en mycket social öppning mot vardagsrummet som skärmas av med den generösa köksön. Köket har grå skåpsluckor, bänkskiva i exklusiv komposit och mässingsdetaljer som fint hänger ihop med resterande bostad.

Föreningen har trevliga ytor för både lek och grill på baksidan som ni enkelt når en halv trappa nedanför bostaden. Här bor ni i en stor och välmående förening med god ekonomi.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och dess utegym. Bostaden är belägen precis intill koloniområdet Iris vilket ger en lugn och mysigt känsla när man bor här, promenera genom koloniområdet och ni hamnar på golfbanan GolfStar Bromma. Abrahamsberg och Brommaplan ligger nära och erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Missa inte denna otroligt härliga bostad!
Välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 71 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 228 kr inkl. värme och VA
  • Förening: Brf Spetsbonaden
  • Byggnadsår: 1945-1946
  • Område: Bromma / Riksby, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kvarnbacksvägen 84

Kök

Nyrenoverat och påkostat kök (2020) med exklusiva val. Här finns en social och väl tilltagen köksö i komposit med diskmaskin, vinkyl, diskho i mässing, ugn, induktionshäll och infälld kolfilterfläkt. Bakom köksön finns fullskalig kyl och frys, mikrovågsugn, samt mycket förvaring i form av både över och underskåp. Köket har grå skåpsluckor med guldfärgade handtag och väggarna är målad enhetligt i samma grå kulör som vardagsrummet och golvet är en nylagd fiskbensparkett. Ovan köksön finns infällda spotlights med smartbelysning.

Visa mer

Vardagsrum

Mycket socialt vardagsrum i härligt gavelläge. Här ryms både soffa och matbord. Vardagsrummet är beläget i öppen planlösning mot köket. Här finns vackra stukaturer i taket och speglar på väggarna. Väggarna är målade i en smakfullt grå kulör och golvet är en nylagd vacker fiskbensparkett genomgående med resterande bostad.

Visa mer

Badrum

Mycket smakfullt och nyrenoverat badrum (2020) av fackmän. Här är varje detalj noga utvalt. Badrummet har två tvättmaskiner med inbyggd torktumlare och överskåp. Här finns ett inbyggt badkar, handfat med kommod och smakfull blandare i mässing, spegel med belysning, och vägghängd wc. Golv och väggar är försedda med enhetliga kakelplattor med ljust marmormönster. Golvet har golvvärme och badrummet erbjuder även ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum 1

Härligt generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns en inbyggd garderob med ett praktiskt förvaringssystem invändigt. I taket finns stukaturer och väggarna är målade i ljus kulör. Golvet är en stavparkett i original.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 är även det rymligt och används idag som sovrum för två barn men kan även nyttjas med dubbelsäng. Här finns en långa garderobsvägg med mycket förvaring samt utgång till bostadens balkong. Väggarna är målade i ljus kulör och golvet är en nylagd fiskbensparkett.

Visa mer

Hall

Hallen har avhängning på vänster sida på entrén. Hallen är målad i grå kulör och har en klinkers i högglans med marmormönster.

Visa mer

Balkong

Balkong i söderläge med sol under större delen av dagen och plats för balkongmöbler.

Visa mer

Förening

Mycket stabil och stor förening med god ekonomi belägen intill koloniområde.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Detta natursköna område tillhörde tidigare Åkeshovs slott, men Stockholm köpte marken 1904, och till en början fanns mest koloniområden här. Stadsdelen bildades 1926.
Omåttligt populära Lillsjön erbjuder både en härlig promenad eller en löptur som kan avslutas på utegymmet. Även Judarnsjön är belägen i närheten och är ett populärt promenadområde. Endast ett stenkast bort ligger Brommas koloniträdgårdsområde. Lekplatsen Båtmanstorpet finns i området. En plats med klätterställning, gungor, cykelkarusell, lekskulpturer, sandlåda, studsmatta och plaskdamm.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med framförallt Abrahamsberg med gröna linjens tunnelbana, men även Brommaplan runt hörnet med bussar till Drottningholms slott, Ekerö, Solna/Sundbyberg etc. För mer info (www.sl.se)

Närservice

Vid Abrahamsbergs tunnelbana finns bl.a. mataffär, stenugnsbageriet Bone Femme, blomsterhandel, skomakare och kiosk; perfekt att handla i på väg hem från jobbet.
Brommaplan erbjuder även ett bra serviceutbud med två större matvarubutiker, bankkontor, restauranger, apotek, systembolag, vårdcentral, etc.

Parkering

I området finns det boendeparkering (taxa 5) längs med gatorna. Taxa 5 – 300 kr/månad eller 20 kr/dygn.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.