Ålvägen 38 Yngsjö
Yngsjö

Ålvägen 38

100 meter från stranden och tomt på över 2000 kvm snart till salu!

Kommande

100 meter från stranden och tomt på över 2000 kvm snart till salu!

SNABBFAKTA

  • Boarea: 49 kvm taxeringsinformation
  • Pris: 7 000 000 kr
  • Byggnadsår: 1956
  • Område: Yngsjö, Kristianstad
  • Fastighetsbeteckning: Yngsjö 248:49

7 000 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ålvägen 38

Med havet och de milslånga vita sandstränderna som granne, kan drömmen om en egen sommarstuga på bästa läget bli din!

På tomten ligger idag en större stuga i enklare stil samt ett attefallshus och två friggebodar. Alla med enklare standard. Men med detta ypperliga läge precis intill strandkanten så njuter man till fullo ändå.

Fastigheten kommer ut till försäljning under våren. Men hör av dig redan idag för att inte missa detta sällsynta läge.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

 Caroline Jalkhagen Tribo

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Allmänt om området

Yngsjö är beläget i Kristianstads kommun i Hanöbukten, 27 kilometer sydost om Kristianstad. I Yngsjöområdet bor ungefär 500 personer året runt. Yngsjö är en badort med milslång badstrand med kritvit sand och under sommaren ökar invånarantalet på grund av de många fritidshusen i området. I Yngsjö finns cirka 1700 fritidshus, vilket innebär mer än en fördubbling av invånarna under sommarmånaderna. Längs Askaträdet, Torgasträdet och Lillesjö väg finns bebyggelse från tiden före skiftet 1840. Ursprungligen låg Yngsjö by samlad kring vägskälet Gamla Byvägen och Lillesjö väg. Under de senaste åren har intresset för att bosätta sig permanent i Yngsjö vuxit stadigt, vilket bla. visar sig i populära förskolan. Med den nya kustplanen är det tillåtet att bygga större hus, och Kristianstad kommun uppskattar att de permanentboende kommer öka med 20% de kommande åren.
Det är en levande by med allt ifrån egen mataffär (Yngsjöhallen), thaivagn vid idrottsplatsen (Lovestreet thaifood) till fine dining på Wärdshuset Kastanjelund och Pias Kitchen. På fredagar kan man köpa glass direkt från Ottos glassfabrik.
Barnomsorgen i området är komplett med förskola, skola med årskurserna F-6 samt fritids.
Byn har eget fotbollslag i Yngsjö IF och på idrottsplatsen anordnas både bilbingo och loppis. Vid Yngsjö Havsbad finns en minigolfbana och det finns även en egen bouleförening i byn.

Kommunikation

Täta bussförbindelser.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.