Såld villa på Köpingevägen 143 i Åsum
Åsum

Köpingevägen 143

Inbjudande boende med stor f.d stallbyggnad!

Såld

Inbjudande boende med stor f.d stallbyggnad!

I utkanten av Åsum erbjuds ett boende med ca 80 kvm före detta stall med höloft. Bostadshuset omfattas av ett plan plus inredd vind, med mysiga umgängesytor och nyrenoverat kök och badrum. Vardagsrum med eldstad och utgång till uterum och generös uteplats.
Interiört finner vi en harmonisk färgsättning med vackra tapeter och varma toner.
Köket har en varm atmosfär med vita luckor, vackert kakel ovan diskbänken och en blommig tapet på väggarna. Matplats vid fönstret. Som gjort för en kökssoffa! Köket har ett stort skafferi med platsbyggda dubbeldörrar. Mycket charmigt!
Villan har två nyrenoverade badrum, båda med fina materialval och en varm och inbjudande karaktär. Ett av badrummen har dusch, det andra har badkar. Tvättstugan är placerad på bottenvåningen, praktiskt! Här finns både tvättmaskin och torktumlare.
Vardagsrummet är rymligt, inbjudande och rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Centralt placerat har vi en kamin som sprider skön värme. Från vardagsrummet nås uterummet och vidare uteplats och trädgård.
Bottenvåningen har två sovrum och på den inredda vinden finns ytterligare sovrum plus en del av vinden som ännu inte är inredd.
Trädgården är insynsskyddad och har ett omgärdande plank. Det finns även växthus för den som tycker om att odla.
Separat finns en byggnad som tidigare huserat stall men som idag nyttjas som garage. Möjlighet att nyttja som stall finns såklart fortfarande. Förutom detta finns ytterligare separat byggnad som rymmer garage, SPA-avdelning samt förvaring.
Uppvärmningssystemet är modernt med både solceller och luft/vatten vilket leder till minimala driftskostnader! Vattenburna golvvärmeslingor i badrummen, köket och den ena hallen. Dessutom med luft/luftvämepump och kamin för att ge maximal komfort. Fiber är indraget och fastigheten har ny trekammarbrunn med infiltration. Perfekt lantligt läge med närhet till underbara naturområden! Omtyckt av hundägare.

Boka visning? Hör av er!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Hall

Tvättstuga

Loft

Utemiljö

Exteriör

Duschrum med bastu

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning