Såld lägenhet på Sjöcronas gata 2A i Kristianstad - Centrum
Kristianstad - Centrum

Sjöcronas gata 2A

Charmigt sekelskifte i Kristianstads centrum!

Såld

Charmigt sekelskifte i Kristianstads centrum!

I stadens kanske vackraste byggnad söker nu en inbjudande sekelskiftesvåning sin nya ägare. Denna våning karaktäriseras av stora rum, högt till tak, vackra stuckaturer och gedigna trägolv. Här njuter man av en mängd originaldetaljer såsom pardörrar, breda golvlister och foder, kombinerat med en modern och praktisk standard. Lägg till en exteriör med svårslagen charm - fasad, tak och fönster är nyrenoverade i tidsenlig stil och både portar, innergård och trappuppgångar är ovanligt vackra. Hiss finns i denna trappuppgång.

Väl inne i våningen slås man av den tilltalande atmosfären här råder. En vägg mellan hall och kök bildar god möjlighet till förvaring och direkt till vänster ligger köket. Köket är renoverat och har ett lugnt och skönt läge mot den mysiga innergården. Här är gott om plats och rymmer även en matplats för både familjen och gäster. Här är disponeringen genomtänkt med gott om förvaring och praktiska arbetsytor. Ljussatta vitrinskåp ger en härlig atmosfär.
Vill man äta sin middag eller dricka sitt kaffe utomhus kan man gå ner till den gemensamma innergården som har möblerade uteplatser och gemensam grill för föreningens medlemmar.
De tre pampiga rummen i fil kan nyttjas efter behov. Nuvarande ägare har ett som sovrum och två som sällskapsrum. Två av rummen pryds av dekorativa kakelugnar. Samtliga rum har ett särskilt generöst ljusinsläpp från en mängd fönster. Ena rummet har utgång till balkong som sträcker sig längs den välvda väggen. Det är omöjligt att inte förälska sig i dessa rum.
Badrummet är stort nog att rymma egen tvättmaskin. Här finns även dusch. Vid badrummet löper en hall som har garderobsvägg bakom skjutdörrparti. Mycket snyggt inredd garderob med rejäla lådor och med belysning.

Sammanfattningsvis är detta en våning som måste upplevas på plats. Söker du en bostad med extra allt är detta något för dig. Varmt välkommen att boka visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 675 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.