Såld lägenhet på Kumlevägen 5B i Fjälkinge
Fjälkinge

Kumlevägen 5B

FIN TVÅA MITT I FJÄLKINGE!

Såld

FIN TVÅA MITT I FJÄLKINGE!

Mitt i Fjälkinge presenterar vi nu en fin 2:a! Perfekt läge med närhet till allt du behöver i byn, dessutom ingår en parkeringsplats!

Bostaden inleds med en rymlig hall med plats för att hänga av ytterkläder och skor. En byrå eller liknande möbel ryms också här och i den inbyggda garderoben gömmer du antingen kläder och skor eller kan den fungera som litet förråd. Direkt till höger från entrén finner vi köket. Välskött köksinredning med luckor i ek och ny kyl och frys från 2021. Matplats vid fönstret med plats för fyra.

Nästa höger är sovrummet. Detta är ett rofyllt rum med ljusa väggar och linoleumgolv. Här finns gott om inbyggda garderober. Rummet rymmer utan problem en normalstor dubbelsäng samt byrå, skrivbord eller liknande.

Badrummet har en fräsch våtrumsmatta och halvt kaklade väggar. Här finns dusch, handfat och toalett. Ett plus för fönstret! Dessutom har man satt in en toppmatad tvättmaskin - vilken lyx!

Vardagsrummet är ljust och trivsamt med vita väggar och ekparkett på golvet. Här ryms både soffgrupp och matplats och fönsterpartiet ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i söderläge. Perfekt ställe att avnjuta dagens soltimmar på!

Exteriört är omgivningarna välskötta och prydliga. Intill huset finns en parkering där du parkerar din bil på egen parkeringsplats.

Varmt välkommen att boka visning! Denna fina tvåa vill du inte missa!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

615 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.