Såld lägenhet på Larsbodavägen 50, 2 tr i Farsta
Farsta

Larsbodavägen 50, 2 tr

Läge, läge, läge – Välkommen till drömfyran som har nära till allt!

Såld

Läge, läge, läge – Välkommen till drömfyran som har nära till allt!

Välkommen till drömhemmet på Larsbodavägen 50 i Farsta! Denna fantastiska 4-rums lägenhet om 103 kvm erbjuder den perfekta kombinationen av modern stil och bekvämlighet. Lägenheten är i toppskick och erbjuder tre rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att ha som gästrum och arbetsrum.

Den inglasade balkongen om rymliga 7 kvm, blir din egen oas där du kan njuta av den underbara eftermiddags- och kvällssolen. Perfekt för avkoppling efter en lång dag eller för att umgås med vänner och familj. Ostört läge mot liten skogsbacke.

Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver. Brf Kråkskär är en populär förening med ett trivsamt grannskap och fina gemensamma ytor såsom tvättstuga, föreningslokal, gästlägenhet, gym och bastu, hobbyrum, garage mm. Här finns det gott om grönområden, perfekt för promenader och lek. Samtidigt har du nära till all tänkbar service, skolor och förskolor. Med goda kommunikationer - tunnelbanan ligger dryga 100 meter från porten - når du smidigt Stockholm city på kort tid.

Sammanfattningsvis erbjuder denna 4-rums lägenhet på Larsbodavägen 50 en välplanerad och funktionell layout med gott om utrymme för hela familjen. Moderna faciliteter, närhet till grönområden och utmärkta kommunikationer gör detta till det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil.

Tveka inte att uppleva denna pärla i Farsta. Boka in en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till Larsbodavägen 50 – och ditt nya drömhem!

Visa mer
Slutpris

3 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Balkong

Vardagsrum

Badrum

Sovrum

Hall och gästwc

Fasad & Gård

Omgivning

Planlösning